|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω ενα 180 λιτρα και εχει μια βδομαδα τωρα που χανω μονο γκαπακια
απο μετρησεις ειναι ολα καλα τι παιζει????? δεν εχουν στιγματα ουτε παρατηρω κατι το υποπτο πανω τους
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλεις ενα καφεδακι να γινεται, θα σου πω το φλιτζανι και μπορει να βρουμε τι εχουν τα ψαρακια σου !
![]() ![]() ![]() Πλακα κανω! Αν θες να σε βοηθησει καποιος συμπληρωσε την παρακατω φορμα, θα ειναι πιο ευκολο : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποιο ευκολο ειναι ειδικα αφου εισαι θεσ/νικη
|
||||
|
||||
![]()
απο θερμοκρασια εισαι ενταξει?
|
||||
|
||||
![]()
Περα απο την πλακα, αν αρχισω να ρωταω, ποσα ψαρακια εχεις, ποιες ειναι οι μετρησεις σου, ποια η θερμοκρασια του ενυδρειου και οτι αλλο θυμηθω και ξεχασω κατι και ξαναρωτησω και εσυ ξεχασεις κατι να απαντησεις και ξαναποσταρεις, τοτε θα κανουμε ενα θεμα μακρυναρι και ακρη δεν θα βγαλουμε.
Στην φορμα που προτεινει το φορουμ για τετοιες περιπτωσεις, δινεις την γενικη εικονα τοσο του ενυδρειου σου οσο και των ψαριων που πασχουν. Ετσι οποιος ξερει να απαντησει εχει μια πιο ολοκληρωμενη αποψη της καταστασης. Επισης κατι που εσυ θεωρεις ενταξει ή ασυμαντο, μπορει σε καποιον εμπειρο να συμαινει κατι... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πες μου ποτε εχεις ελευθερο χρονο και κερναω φιλικα Ηλιας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πως να σε βοηθήσουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΚΑΠΥ ΜΕ ΠΛΕΚΟ? | ilias911 | Ζωοτόκα | 3 | 27-11-08 09:17 |
γκαπυ | asteris_veroia | Ζωοτόκα | 15 | 14-03-08 01:45 |
Γκαπυ | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 3 | 01-10-07 17:49 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |
Αρρωστα Γκαπυ | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 15-11-06 20:40 |