|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη το φωτιστικό που εχω στο ενυδρειο περνει 2 45w Τ5 και θελω να βαλω αλλη μια 39w να φτασω κοντα στο watt το λιτρο (120 λιτρα) και επισης θελω να ειναι ανοιχτο απο πανω, εψαξα λιγο για overtank φωτιστικα και η τιμη τους ηταν απλα απαγορευτική και για το μηκος του ενυδρειου (100cm) δεν εβρισκα καποιο στα watt που θελω σκέφτηκα μήπως φτιάξω κατι μονος μου. Εχει κανει καποιος κατι αναλογο να παρω καμια ιδεα? Αυτο που μου φενετε πιο λογικο ειναι ενα πλαισιο με plexi που θα παταει δεξια και αριστερα στο ενυδρειο. Καθε προταση δεκτη..
|
|
|||
|
|||
![]()
Το σκεφτομαι κι εγω για να ενισχυσω τον φωτισμο μου.
Εμενα το μυαλο μου πηγε σε φυλλο λαμαρινας (βαμενο μαυρο) κυρτωμενο, επενδυμενο εσωτερικα με αυτοκολλητο ανακλαστικο, τα μπαλλαστ εξωτερικα και τρυπες για εξαερισμο. Για leds το σκεφτηκες καθολου; Αν πιανουν τα χερια σου εχω ενα καλο σχεδιο που μου στειλανε κι εμενα στο ASW forum. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα ποσα κελβιν ειναι τα λεντ?
και που τ α βρισκεις?
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι και εμενα το βασικο μου κολημα με led. Οχι τοσο για τα Kelvin αλλα για το οτι απο οσο ξερω δεν γραφουν στα specs το φασμα οπως οι φθορίου πχ.
Σωστο και αυτο με την λαμαρίνα αλλα δεν ξερω πως θα φαίνεται οπτικα, κυριως το πως θα το στερεώσεις πανω στο ενυδρειο |
|
|||
|
|||
![]()
Α... μην με ρωτατε και πολλα γιατι απο κατασκευες δεν σκαμπαζω.
![]() Παρτε το link που μου εστειλε ενας Γερμανος και αν βγαλετε ακρη φτιαξτε το. http://www.greenneedle.co.uk/LED1.html |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη που θα κανω ερωτηση που ηδη υπαρχει...αλλα δεν μπορω με τιποτα να τη βρω.....ποσα watt πρεπει να ειναι οι λαμπες σε ενα ενυδρειο νε ευκολα φυτα(ποσα watt/l)?
Υ.Γ.αν καποιος mod θεωρει ασχετο το μηνυμα μπορει να το σβησει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο site. Ο τύπος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά.
http://www.neonplants.gr/?p=184 |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη δουλεια αλλα μηπως στοιχιζει πιο πολυ απο τα ετοιμα?
------------------------- lucky εμενα η προταση μου ειναι.... υπαρχουν σκαφες φωτιστικων ανοικτες δλδ η κουρμπα τους και ειναι μεταλικη. Το μακρος τους γυρω στο 1,20. Αρα μετρας κοβεις τριβεις και εισαι ετοιμος!! Αν θες μπορω να σε κερασω μια δωρεαν,εχω απο την δουλεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 08-09-09 στις 15:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucky13 : 08-09-09 στις 15:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μεχρι 3 μπορεις να προσαρμοσεις σιγουρα με ανακλαστηρες κλπ,και δεν ειπα νατο κανεις κρεμαστο!Απλα να μετρησεις το μηλος του ενυδρειου σου και να το κοψεις 1,5 ποντο παραπανω ώστε να πατησει πανω του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Overtank Luminaires | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 01-05-08 23:36 |
Arcadia Overtank Luminaire T8 80 cm 2x25 W | Maverick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-01-06 19:09 |