|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
στις παρακατω εικονες φενεται η υπαρχουσα κατασταση στο σπιτι με τα διαφορα ενυδρεια....και τον χωρο που καταλαμβανουν σε ενα διαμερισμα.....!!!
το 500 λιτρ και το 225 λιτρ....τωρα βεβαια εχει μεσα μικρα cyrtocara..αφοου τα χρυσοψαρα τα εδωσα εχθες...!! και τα 35 μικρα labidos... ο αρχηγος απο το κοπαδι των borley....και ο ενοχος για τα ειδη 7 μικρα που μεγαλωνω και την μια μπουκομενη θυληκια που υπαρχει μεσα στο ενυδρειο....!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι ο ήρωάς μου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
βρισκομαι σε παρα πολυ καλο δρομο!!!
![]() η εργενικη ζωη εχει και τα καλα της...οποια σε ''παρει'' σε δεχετε με τα κουσουρια σου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μη φοβασαι ..κανεις δε σε διωχνει...τα ιδια χαλια εχουμε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφηστε εγω εχω ψυχολογικο πολεμο γιατι θελω ενα 300 δισκους ενω εχω ειδη 1 120 labido και ενα 25 φυτεμενο, αφηστε πικρα να μην καταλαβενει κανεις το παθος σου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καποια στιγμή είχα φτάσει τα 7 ενυδρεια.....Ξερω ομως ατομα που ειχα καποια στιγμη 17...... (και δεν μιλαμε για 25αρια.....)
------------------------- Με τι ΔΕΗ πως την παλευεις??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 17-07-09 στις 13:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια οσοι θελετε να αποφυγεται τσακωμους στο σπιτι κλπ ...μπορειτε αφοβα να μου δωσεται οσα ενυδρεια θελετε!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- αυτο το ''ενυδρειακι'' με τις κυχλιδες πολυ μου αρεσαι! ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 17-07-09 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως πιστευω οτι αν δεν τα εχεις ολα τα ενυδρεια φουλ φυτεμενα οποτε μιλαμε για 2 λαμπες τουλαχιστον το καθενα,δεν πληρωνεις τοσο πολυ ΔΕΗ.Εντωμεταξυ για 7 ενυδρεια ποσα ειναι καλα να πληρωνεις στην ΔΕΗ για να ακουμε και απο αλλους ποσα δινουν!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για παντρέψου και τα λεμε ξανα ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπα ρεμαλι ειναι ... σιγα μη παντρευτει ... Το θεμα ειναι να τον πεισω να φτιαξει ενα τεραστιο δισκοενυδρειο ...
![]() geoaki να τα ... χιλιασεις!!! ![]() lingistis ξανακοιμησου ... ειναι ωραια να ονειρευεσαι!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ειναι στο πατωμα τα ενυδρεια τελικα,αλλα να βαλεις και το 120αρι σου ετσι,χαλαει το ντεκορ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tο καινoυριο σπιτι του dexter | johnpecn` | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 11 | 01-11-08 21:16 |
ο λογος στους εμπειρους. | nikolas678 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 22-03-08 21:56 |
περι Riccia ο λογος.. | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 21-11-07 14:45 |
Περι κεραμεικων(μακαρονι) ο λογος | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-09-06 06:59 |