|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βρισκομαι σε παρα πολυ καλο δρομο!!!
![]() η εργενικη ζωη εχει και τα καλα της...οποια σε ''παρει'' σε δεχετε με τα κουσουρια σου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μη φοβασαι ..κανεις δε σε διωχνει...τα ιδια χαλια εχουμε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφηστε εγω εχω ψυχολογικο πολεμο γιατι θελω ενα 300 δισκους ενω εχω ειδη 1 120 labido και ενα 25 φυτεμενο, αφηστε πικρα να μην καταλαβενει κανεις το παθος σου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καποια στιγμή είχα φτάσει τα 7 ενυδρεια.....Ξερω ομως ατομα που ειχα καποια στιγμη 17...... (και δεν μιλαμε για 25αρια.....)
------------------------- Με τι ΔΕΗ πως την παλευεις??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 17-07-09 στις 13:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια οσοι θελετε να αποφυγεται τσακωμους στο σπιτι κλπ ...μπορειτε αφοβα να μου δωσεται οσα ενυδρεια θελετε!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- αυτο το ''ενυδρειακι'' με τις κυχλιδες πολυ μου αρεσαι! ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 17-07-09 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως πιστευω οτι αν δεν τα εχεις ολα τα ενυδρεια φουλ φυτεμενα οποτε μιλαμε για 2 λαμπες τουλαχιστον το καθενα,δεν πληρωνεις τοσο πολυ ΔΕΗ.Εντωμεταξυ για 7 ενυδρεια ποσα ειναι καλα να πληρωνεις στην ΔΕΗ για να ακουμε και απο αλλους ποσα δινουν!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος μπατμαν και μ.......
geoaki is in town. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
....μου το'χει πει-δηλωσει στο επομενο ενυδρειο χωριζει ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=lmaikl;365862]-εγω παντως με 5ενυδρεια(300watt φωτισμο,9 εξ.φιλτρα,900 watt θερμαντηρες,κοντρολερς-ανεμηστηρακια καμια 15αρια) και σε σπιτι που ζει οικογενεια,ειμαι 200-220 ευρα-εναντι και 300-350 εκαθαρηση....
Αχάάάάάά! Τώρα καταλαβαίνω! Κι εγώ τα ίδια πληρώνω! ¶ρα κάπου έχει κρυμένα η γυναίκα μου άλλα 4 και μου πουλάει τρέλα..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για παντρέψου και τα λεμε ξανα ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπα ρεμαλι ειναι ... σιγα μη παντρευτει ... Το θεμα ειναι να τον πεισω να φτιαξει ενα τεραστιο δισκοενυδρειο ...
![]() geoaki να τα ... χιλιασεις!!! ![]() lingistis ξανακοιμησου ... ειναι ωραια να ονειρευεσαι!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ειναι στο πατωμα τα ενυδρεια τελικα,αλλα να βαλεις και το 120αρι σου ετσι,χαλαει το ντεκορ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tο καινoυριο σπιτι του dexter | johnpecn` | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 11 | 01-11-08 21:16 |
ο λογος στους εμπειρους. | nikolas678 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 22-03-08 21:56 |
περι Riccia ο λογος.. | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 21-11-07 14:45 |
Περι κεραμεικων(μακαρονι) ο λογος | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-09-06 06:59 |