|
|
||||
|
||||
![]()
Ο κογκολέζος που φιλοξενώ στο ενυδρείο μου παρουσίασε ich και το πλάκωσα στο αλάτι.
Σύντομα εμφάνισε σημάδια βελτίωσης αλλά πριν από 2 ημέρες άρχισε να μαζεύει τα πτερύγια του και να μην κολυμπάει κανονικά. Το δε δικό μου comet, o Lary δεν χαμπάριασε μία (μέχρι ώρας), αλλά σήμερα είδα σαν να τσιμπάει τον καγκολέζο. Παρατηρώντας καλύτερα μου έδωσε την εντύπωση ότι τον καθαρίζει απο τα παράσιτα. Ισχύει κάτι τέτοιο ; |
|
||||
|
||||
![]()
περαστικα...
![]() πολλα ψαρια μου σε εποχες που εχα αφθονα αρρωστα...τα υγιη τα τσιμπολογουσαν....δε ξερω αν ηταν η βλενη τους που τα προσελκυε... παντως με την "κακοποιηση" απο τα υπολοιπα φαινοταν να καταληγουν γρηγοροτερα αποτι οταν ηταν μονα τους... μακαρι στα κρυου νερου να ειναι διαφορετικα....
|
|||
|
|||
![]()
...αν εχεις ενυδρειο-νοσοκομειο καλα θα ηταν να τον απομακρυνες εκει.Εχει που εχει τα δικα του προβληματα να μη εχει και τον λάρυ...
![]() υ.γ...πολυ χαλια το βλεπω...
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ πως θα πρέπει ο ασθενής να αποχωρήσει σε άλλο ενυδρείο και για το δικό του καλό αλλά και για να μην κινδυνεύσει ο Λάρης να κολλήσει κάποια ασθένεια.
Δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ τα χρυσόψαρα να λειτουργούν σαν καθαριστές παρασίτων άλλων ψαριών, όμως είναι σύνηθες το φαινόμενο να παρενοχλούν, άλλοτε επιθετικότερα άλλοτε ηπιότερα, τα ασθενή ψάρια. Εδώ ο Λάρης είναι σαν να του λέει: "δεν είσαι που δεν είσαι καλά, μου τρως και χώρο..."
|
||||
|
||||
![]()
Οκ μήνυμα ελήφθει, σας ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικα φιλε!
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαριστής βυθού για 60λιτρο; | μελινακι | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-02-08 13:58 |
Ο καθαριστής μου και ο δίσκος | Carebean pirate | Δίσκοι | 11 | 14-06-07 12:35 |
Έχω ένα χρυσόψαρο σε μια λίμνη | nendosstelios | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 13-09-06 22:53 |
γαρίδα καθαριστής;; | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-01-04 13:34 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |