|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας ,εχω ενα ζευγαρι σκαλαρια σε ενα 100 λιτρο και απο τη περασμενη Τεταρτη εχουν γεννησει.
Αυτη τη στιγμη εξακολουθουν να υπαρχουν περιπου 100 μικρα που οι γονεις τα κρατανε με νυχια και με δοντια εχοντας εκτοπισει σε 10 τ εκ 5 ροδοστομους. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το ποτε θα αρρχισουν να κολυμπουν και αν πρεπει να τα ταισω απο αυριο με αρτεμια, και αν πιστευεται οτι θα μπορουσα να απομακρυνω τωρα τους ροδοστομους η να το αφησω για την επομενη φορα; |
|
||||
|
||||
![]()
Απομακρυνε αμεσα τους ροδοστομους.
Αρτεμια μολις τα μικρα κανουν swim up |
|
|||
|
|||
![]()
''Απομακρυνε αμεσα τους ροδοστομους''
Μηπως ξερεις και το τροπο γιατι αν βαλω αποχη μες το ενυδρειο και αρχισω το κυνηγι θα γινει χαμος. |
|
||||
|
||||
![]()
περνεις μια......τεραστιαααααα αποχη για αρχη.......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα καταφερα να τα βγαλω με αρκετα μεγαλο κοπο και μετα απο πολυ ωρα.
Αυτο ομως που με εξεπληξε ηταν οτι ειχα πολυ μεγαλη βοηθεια απο τα αγγελοψαρα, καθως οσο εγω κρατουσα την αποχη σταθερη αυτα κυνηγουσαν τους ροδοστομους και τους εστελναν κατευθειαν μεσα της. Λες και καταλαβαν οτι ο μονος τροπος να σωθουν τα μικρα τους ηταν να συνεργαστουν μαζι μου.Και να φανταστητε οτι ειναι η πρωτη τους γεννα. ![]() Τα μικρα σημερα κολυμπουν κανονικα γυρω απο τους γονεις τους και ξεκινησα ταισμα με αρτεμια. Πραγματικα το θεαμα ειναι εντυπωσιακο και ειμαι ενθουσιασμενος. ![]() Αφου να φανταστητε η γυναικα μου λεει οτι ουτε οταν γενηθηκαν τα παιδια μας δεν εκανα ετσι. ![]() Ποτε θα ηταν καλυτερα να ξεκινησω αλλαγες νερου καθως με προλαβε η γεννα και εχω να κανω 10 μερες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bravo Μπάμπη. Συγχαρητήρια. Να τα χαίρεσαι τα μικρά σου.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να σε ρωτήσω, τί συνθήκες έχεις στο ενυδρείο? ρΗ, Θερμοκρασία, ΚΗ, GH |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτησεις για juwel ενυδρεια | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 16-12-07 10:46 |
Ερωτησεις για Ωσμωση... | Γιώργος06 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-08-07 14:41 |
Ερωτησεις για φυτεμενο | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-05-07 16:55 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ SHELL DWELLERS | AFRIKANOFILOS | Tanganyika | 39 | 17-04-04 01:49 |