|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω λογια!!!Τελειες φωτο,υπεροχες στιγμες!!!Να σου ζησουν!!!!Μηπως μπορει κανεις να μου πει πως λεγετε εκεινο το κοκκινο φυτο ???
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερός, μπράβο Μπάμπη πολύ φάση τα πιτσιρίκια σου.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κοκκινο φυτο μαλλον εννοεις την Cryptocoryne wendtii . |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι την Cryptocoryne wendtii λεω...Στην 18 δημοσιευση η πρωτη φωτο...
Ευχαριστω πολυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο να σου ζησουν
Αλλα με παραξενευει που ειπες οτι ειναι ι πρωτη γεννα Γιατι μαζι με εναν φιλο προσπαθουμε να κρατησουμε τα μικρα την 1 τα τρωγαν οι γονεις και μετα αποφασισαμε να τα μεταφερουμε τις επομενες γενες.... Και τωρα εκει που ηταν κανα 100 μεσα σε ενα βραδυ μειναν 25 και δεν βρηκαμε ουτε πτωματα ουτε τιποτα μαλλον το φιλτρο την εκανε την δουλεια Τελος παντων οι προσπαθειες συνεχιζονται αντε να τα χαιρεσε ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μενα μου φανηκε απιστευτη η στοργικοτητα των γονεων και με χαροποιησε ιδιαιτερα το γεγονος
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://s370.photobucket.com/albums/o...re%20spawning/
Ποτε πρεπει να χωριστουν οι γονεις απο τα μικρα; Δεν θα επρεπε μετα απο εναμιση μηνα να εχω νεα γεννα απο τους γονεις η δεν ειναι απολυτο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτησεις για juwel ενυδρεια | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 16-12-07 10:46 |
Ερωτησεις για Ωσμωση... | Γιώργος06 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-08-07 14:41 |
Ερωτησεις για φυτεμενο | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-05-07 16:55 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ SHELL DWELLERS | AFRIKANOFILOS | Tanganyika | 39 | 17-04-04 01:49 |