|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:81-36-50 Όγκος:125 λιτρα Κατηγορία: Φυτά δεν θυμαμαι ονοματα! Ψάρια / ¶λλα είδη: 9 τετρα νεον 6 ροδοστομοι 5 crossocheilus siamensis 4 μπαρμπους κοκκινα 3 αρλεκινοι 2 bedotia geayi 2 ακτινογαφιες 2 ξιφοφοροι μερικες γαριδουλες μικρες Διακοσμητικά υλικά:λευκο χαλικι 3mm υποστρωμα για τα φυτα,ξυλοκ ενα πυλινο για τισ ακτινογραφιες. Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:1 daylite 18w-1warmlite κ μια blacklite T5 6w καλιμενη απο μαυρο χαρτονι για βραδινο φως (φενετε στις φοτο πιο κατω) Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:φιλτρο juwel εσωτερικο (προς το παρων) Θερμοστάτης:100w Λίπανση:---- Παροχή CO2 σε λιγες μερες θα εχω. Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:2 φορες το μηνα 30-35% Θερμοκρασία:24-26 ¶λλες πληροφορίες:---- Φωτογραφία: Μερικες φοτο απο την αχρη μεχρι τωρα και μερικες απο τον βραδινο φωτισμο που εφτιαξα το Σαββατο. Ελπιζω να σας αρεσει! ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thoricthys Meeki firemouth cichlids με τα μωρακια τους VIDEO | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 11-06-07 08:56 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |