|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κάτι... ένα χταπόδι που φαίνεται στην 6 φωτό είναι αληθινό...?
|
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
__________________
~OPEL~ |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φιλε Σπυρο! Γενικα κανεις μια αξιολογη προσπαθεια και το ενυδρειο σου ειναι καθαρο και φωτεινο. Ισως πριν μια 20αετια να επαιρνες αριστες κριτικες με τις επιλογες σου στην διακοσμηση. Σημερα ομως ο ακουαριστας που ψαχνεται προσπαθει να στησει το ενυδρειο του συμφωνα με τα προτυπα της φυσης ωστε να εχει ενα αποτελεσμα που θυμιζει περισσοτερο βιοτοπο και λιγοτερο κατι τεχνητο και αφυσικο. Ο Δημητρης σου εδωσε πολυ ευστοχες παρατηρησεις για τα ζωντανα σου.Θα σε συμβουλευα να τις εφαρμοσεις. Καλη συνεχεια απο μενα και καλη επιτυχια στο χομπυ !
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες παντως κανα κλαδεματακι απο κανα ευκολο φυτο κατι θα χω σε 2 βδομαδουλες!Το balast για τη Τ5 6w ποσα watt σηκωνει απο που το πηρες και ποσο?
__________________
~OPEL~ |
#5
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βερανζέρου 4 Πλατεία Κάνιγγος Τηλ.210 38.24.365 Κηφισσού & Αγ. Παύλου 57 Τηλ.:210 57.52.791-5 και ο Κωνσταντακατος Π.Φαληρου Επισης σχεδον ολα τα φωτιστικα ασφαλειας παιρνουν Τ5 μεσα. Αν υπαρχει καποιο προχειρο κανιβαλειστε το αφοβα ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα μολις αλλαξαν θεση πηγαν ολα τα μεγαλα πισω και πραγματικα ειναι πιο ωραια ανοιξε ο χωρος μπροστα.Οσο για τα ψαρια δυστιχως δεν μπορω να κανω κατι προς το παρων.Ευχαριστω για τις παρατιρησεις-συμβουλες!
Το χταποδι ηταν μια βλακια της στιγμης το ειχα σπιτι και ειπα να δω πως φενεται αλλα ξεχαστικε μερικες μερες.Το εφαγα ψητο τελικα!! Το ολο θεμα με την τ5 μου κοστησε 20 ευρω περιπου!τα υλικα τα πηρα απο ΚΑΥΚΑ εχει μαγαζια σε ολη την αθηνα.Η λαμπα ειναι black lite και ειναι καλιμενη οσο γινετε να μην ενωχλει τα ψαρια!Δεν εχω φοτο αυτη τη στιγμη αλλα οταν μπορεσω θα βγαλω να δειτε πως ειναι τοποθετημενη στο χαρτονι κ πως ειναι καλημενη για να μην ενωχλει!Οπως φενετε στις φοτο ειναι και το φως της σε σκοτεινο δωματιο.Το εβαλα για να εχει το λιγοστο φως της νυχτας και νομιζω πως το καταφερα καπως.
__________________
psarakiaaaaa |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Το θεμα με τα φυτα και το aquascape θα το βρεις σιγα-σιγα αλλα μην αλλαζεις θεση στα φυτα συνεχεια γιατι το σοκ της μεταφυτευσης τα καταπονει. Δειξε υπομονη και αυτα θα σε ανταμειψουν
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thoricthys Meeki firemouth cichlids με τα μωρακια τους VIDEO | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 11-06-07 08:56 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |