|
|
||||
|
||||
![]()
χτες που καθαρισαμε το ενυδρειο ξερετε τι βρηκαμε;;;;;;;;;
.................................................. .................................................. .... ενα σαλιγκαρακιιιιιιι ειναι πολυ μικρο διαφανες και εχει καφετιες βουλες ![]() δεν το εβγαλα φυσικα. ολη μερα κανει βολτες ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για ψάξε εδώ μελινακι μήπως το αναγνωρίζεις : http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/schnecke.htm
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανον να μεταφερθηκε με καποιο φυτο
Ψαξε,μπορει να βρεις κι αλλα...
|
||||
|
||||
![]()
Ο χειρότερος εφιάλτης μου! Πρόσεξε το γιατί μπορεί να γεμίσεις! Γενικά δεν κάνουν τίποτα κακό αλλά IMO δεν είναι καθόλου ωραίο ένα ενυδρείο γεμάτο με σαλιγγαράκια σε όλα του τα τζάμια
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι προσωπικες αποψεις, οι περισσοτεροι εδω μεσα θα πουνε το αντιθετο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάλι πολύ τα συμπαθώ ! Μάλιστα με την κόρη μου τα λέμε όλα "γκάρυ" (αν βλέπεις μπομπ θα καταλάβεις!) Πάντως πέρα απο την πλάκα είναι πολύ όμορφα και πραγματικά αποτελούν κομμάτι της πανίδας του ενυδρείου.
|
|
||||
|
||||
![]()
αχ ναι ναι κι εγω το λατρεψα με την πρωτη ματια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το σαλιγκαρακι μου μεγαλωσε και απο διαφανες με καφε βουλες εγινε καφε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτελους η αρχη εγινε!!! | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 49 | 09-06-07 10:19 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |
τι εγινε ρε παιδια...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-04-06 00:38 |