πως εγινε αυτο!
χτες που καθαρισαμε το ενυδρειο ξερετε τι βρηκαμε;;;;;;;;;
.................................................. .................................................. .... ενα σαλιγκαρακιιιιιιι ειναι πολυ μικρο διαφανες και εχει καφετιες βουλες:p δεν το εβγαλα φυσικα. ολη μερα κανει βολτες:rolleyes: ξερει κανεις τι ειναι; εχω και φωτο. θα σας τις βαλω αυριο:grin: |
Για ψάξε εδώ μελινακι μήπως το αναγνωρίζεις : http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/schnecke.htm
|
Πιθανον να μεταφερθηκε με καποιο φυτο
Ψαξε,μπορει να βρεις κι αλλα... |
Ο χειρότερος εφιάλτης μου! Πρόσεξε το γιατί μπορεί να γεμίσεις! Γενικά δεν κάνουν τίποτα κακό αλλά IMO δεν είναι καθόλου ωραίο ένα ενυδρείο γεμάτο με σαλιγγαράκια σε όλα του τα τζάμια
|
Αυτα ειναι προσωπικες αποψεις, οι περισσοτεροι εδω μεσα θα πουνε το αντιθετο.
|
Εγώ πάλι πολύ τα συμπαθώ ! Μάλιστα με την κόρη μου τα λέμε όλα "γκάρυ" (αν βλέπεις μπομπ θα καταλάβεις!) Πάντως πέρα απο την πλάκα είναι πολύ όμορφα και πραγματικά αποτελούν κομμάτι της πανίδας του ενυδρείου.
|
αχ ναι ναι κι εγω το λατρεψα με την πρωτη ματια:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μοιαζει με το πρωτο και το δευτερο σαλιγκαρακι του του συνδεσμου που μου δειξατε:confused::confused: αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι γιατι ειναι ακομη μικρουλι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: παντος ο μονομαχος δεν το πειραζει μεχρι στιγμης:D κι αυτο ανεβαινει στα φυτα:rolleyes:
|
ριτσα μου εδωσες μια πολυ καλη ιδεα. δεν σε πειραζει να φοναζω κι εγω το δικο μου ετσι ε;:D:D:D
|
Κανένα πρόβλημα!!!
|
το έχω μετονομάσει ήδη:):p:D! ευχαριστώ για την ηδέα!
|
το σαλιγκαρακι μου μεγαλωσε και απο διαφανες με καφε βουλες εγινε καφε:rolleyes: ομως σημερα επιασα τον μονομαχο μου να τον κοιταει και να ''φουσκωνει'' μου φανηκε σαν να εκανε οπως οταν βλεπουν αλλο αρσενικο... τι εγινε; τι επαθε ξαφνικα; λετε να κανω κατι, να βγαλω το σαλιγκαρο πχ
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board