|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.Εχω ενα ενυδρειο τοποθετημενο στο δωματιο μου στο οποιο υπαρχει κ studio παραγωγης μουσικης.Ακουσα πως δεν μπορουν να συνυπαρξουν αυτα τα 2 κ επειδη δεν ειναι δυνατη η μεταφορα του σε αλλο χωρο υπαρχει καποιο ειδος μονωσης?Ο ηχος ειναι της ταξεως των 150db κ ανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο είναι ΜΕΣΑ στο studio ???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εσύ εκεί μέσα κάθεσαι;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι στο ιδιο δωματιο.Υπαρχει καποια λυση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στα ψάρια το να νιώθουν την ένταση να δονεί συνεχώς τα τζάμια δημιουργώντας τους στρες ...
|
||||
|
||||
![]()
Όντως, θα είναι σα να κουνάει κάτι συνέχεια το ενυδρείο. Όσο για τρόπο μόνωσης, δε νομίζω ότι είναι μόνο η ένταση που τα ενοχλεί (έστω δηλαδή κι αν αποφύγουμε την ένταση με κάποια μόνωση), αλλά και το ταρακούνημα που είπαμε, έτσι;
|
|
||||
|
||||
![]()
για το θεμα του κουνηματος δεν υπαρχει γιατι ολα τα ηχεια ειναι μονιτορ κ δεν υπαρχει sub.για τη μονωση ποια θα ηταν μια καλη λυση?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 137x43x60 τι παχος τζαμιων? | PanagiotisKat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 12-01-07 10:38 |
Παρουσιαση ενυδρειο-γυαλα μονομαχου | mikenuke | Bettas | 15 | 21-02-06 13:31 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |
ick και μονομαχος... | silver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 24-10-04 23:21 |
Ζωντανός βράχος και κοπήποδα | theofilos | Θαλάσσια Βιολογία | 31 | 20-08-04 07:39 |