|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας.
Εχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου post , ηρθε όμως η ωρα να σας δειξω το νεο μου απόκτημα.... ![]() το ενυδρειο ειναι περιπου 25 λιτρα με 18W λαμπα και μια ανουμπια και ενα μικρο ξυλο στο οποιο αργοτερα λεω να βαλω java moss Περιμένω τα σχολια σας... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τον χαιρεσαι!Ειναι ενας crown tail μονομαχος και αυτο φαινεται απο την ουρα του.Ειναι πανεμορφος!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλος ο λεβέντης σου αν και η φωτό τον αδικεί.
Το χαλίκι αν εσένα σου αρέσει είναι ΟΚ. Πρόσεξε μόνο να μην είναι ασβεστολιθικό και σου ανεβάσει την σκληρότητα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικος...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικός και από μένα! Είναι όντως ένας ωραιότατος crowntail και μάλιστα double-ray (αν βλέπω καλά από τις φωτο)! Φιλτράκι χρειάζεται στα 25 λίτρα, για δες το
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Φιλτρο υπαρχει καθως και θερμοστατης. Το χαλικι υπηρχε στο ενυδρειο και γι αυτο το κρατησα Σχετικα με την java moss ξερει κανεις να μου πει αν θα αντεξει??? Ερχονται φωτο και απο τον αλλο μονομαχο μου .... σε λιγο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
monomaxos-arrostos? | jpavl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 14-10-03 15:03 |