|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα..
απο εχθες διατηρω σε μια γυαλα,σε σχημα κυβου 18χ18χ18 (5L καθαρα),εναν crown-tail..σημερα πηγα και αγορασα μια anubia nana,και του εβαλα..η γυαλα οπως και ο μονομαχος ηταν δωρο,χωρις τα υπολοιπα απαραιτητα απο οτι ξερω,οποτε μαλλον εχω δουλιτσα.. οριστε μερικες φωτο.. ακουω σχολια,και προτασεις για την βελτιωση του.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis-malawi : 11-04-07 στις 20:47 |
|
||||
|
||||
![]()
Η ανουβια οπωσ την εβαλες θα σαπίσει δεστην σε καμια πετρουλα η ξυλαρακι και... αλλαγες νερου συχνες μεχρι να παρεις τα σχετικα και θερμανση φυσικα
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο,και να σου ζησει....
χρειαζεσαι ομως ενα φιλτρακι,και βαλε στην πλατη και μαυρο χαρτονακι...θα δειξει ομορφοτερο.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω για τις επισημανσεις.. φιλικα,Γιαννης Παράθεση:
δεν πρεπει και να το σκεπασω?καμια προταση βρε παιδια εσεις σαν πιο εμπειροι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis-malawi : 11-04-07 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει γιατι μπορει να τον βρεις να κολιμπα στο τραπεζι κανενα διαφανες πλεξιγκλας;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
με ενα φιλτρακι των 10 ¤ και ενα θερμαντικο σωμα, για σταθερη θερμοκρασια θα πας πολυ καλα....
Για την ωρα μιας και επιασαν οι ζεστες μπορεις να ξεκινησεις με το φιλτρακι μονο, και θερμαστρα το χειμωνα...ως τοτε, ελπιζουμε οτι θα εχεις εντονη την αναγκη να στησεις ενα μεγαλυτερο ενυδρειο, ειναι το κακο που προκαλει το συχνασμα σε αυτες τις σελιδες!!!! για καπακι ψαξε να βρεις καμια σκληρη σιτα πλαστιη για να παιρνει και αερα...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ασχετα με το χαρτονι που ειναι αισθητικο,να προμηθευθεις αν γινεται μικρο φιλτρακι,θερμοστατη,και καπακι που ασφαλως θα σε γλυτωνει απο εξατμισεις νερου,και θα διαθετει και φως.......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ' ευχαριστω για τις συμβουλες.. Παράθεση:
αυτο που αναφερεις klaz ειναι πολυ καλο..ομως υπαρχουν στην αγορα καπακια με τετοιες διαστασεις και μαλιστα και με φως? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis-malawi : 11-04-07 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν ψαξεις ,ισως να βρεις ετοιμο του εμποριου..απο την αλλη μπορεις να φτιαξεις ενα μονος σου.δεν νομιζω οτι θα ειναι μεγαλος μπελας(αν πιανουν βεβαια τα χερια σου..)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ..ευχαριστω πολυ!!θα σας ενημερωνω στην πορεια.. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν αφησες το ριζωμα (το χοντρο κομματι των ριζων) εξω, ειναι οκ.
Προσωρινη λυση για καπακι, ειναι η πλαστικη διαφανης μεμβρανη που χρησιμοποιειται στην κουζινα, με μια μικρη οπη για να παιρνει αερα. Αν συνηθισεις να την βγαζεις-βαζεις, μπορει να γινει μονιμη λυση, με ενα φωτιστικο γραφειου απο πανω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μπορείς να πας να σου κόψουν είτε γυαλί, είτε πλέξι γκλας στις διαστάσεις που θέλεις, θα σου βγει φτηνά. Ένα φωτιστικό γραφείου από πάνω θα είναι ότι πρέπει. Όμως το πλέξι γκλας μπορεί να λιώσει από την θερμότητα αν η λάμπα είναι κοντά. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να φτιάξω πατούρες για να τοποθετείτε εσωτερικά ένα κομμάτι γυαλιού αφήνοντας και κενό για τα καλώδια και σωληνάκια που θα περνάν στο μέλλον. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Ωραίος ο μικρός.
Καπάκι επιβάλετε... Φιλτράκι επίσης... |
|
||||
|
||||
![]() σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας..
σημερα θα παρω φιλτρακι,και θα τον σκεπασω με κατι προσωρινα.. καλημερα σε ολους.. |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη τωρα προσφατα (χθες)πηρα και εγω εναν μον0ομαχο για το 5 λιτρο μου ,και δεν ξερω πολλα για το ειδος μπορεις να μου πεις περιπου πως συμπεριφερεται ο μονομαχος σου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο εχθες που τον εχω θα σου πω.. το πρωτο 10λεπτο,ειχε κρυφτει κατω απο την anubia..στη συνεχεια δειλα δειλα αρχισε να κολυμπαει σε ολη τη γυαλα..οποτε πλησιαζα αρκετα,ξανακρυβοταν..προς το βραδακι,μαλλον αρχισε να συνηθιζει (οχι τελειως βεβαια) και ηταν πιο κινητικος..σημερα,τον τα'ι'ισα το πρωι,βγηκε με ορεξη να φαει,μολις απομακρυνθηκα ομως..ειναι επιφυλακτικος ακομα,και το θεωρω φυσιολιγικο..αυτα απο μενα..ελπιζω να σε βοηθησα.. |
|
|||
|
|||
![]()
επίσης υπαρχει περιπτωση του μονομάχου να μην του αρεσει το χαρτονάκι αφου υπαρχει περιπτωση να βλεπει την αντανάκλαση του με συνεπειες να ειναι συνεχεια στρεσσαρισμένος.
ο μονομάχος σου ειναι κουκλος και δεν ειναι απλως crowntaıl αλλά crown taıl double ray (dr) καθε ακρο της ουρας του διερητε δια 2 ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ο μικρος ειναι ολο ζωντανια,και νομιζω του αρεσει το νεο του σπιτικο!! Α!παρηγγειλα και ενα κομματι τζαμι για να μπει απο πανω απο αυριο!! αυτα.. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχεις π.μ. |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες φωτο ακομα...
και ενα βιντεο στο οποιο κανει flare! http://www.youtube.com/watch?v=MH81WpmuelA |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι κακο να λεμε δημοσια απο που πηραμε κατι που δεν υπαρχει και σε αφθονια.
Απο οτι ειδα εγω η Ζωοφιλια στον Αγ. Στεφανο εχει εχει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αφου δεν υπαρχει προβλημα ομως,ευχαριστως να σας πω!! ![]() απο τον υδροκοσμο στο Γαλατσι τον πηρα..και ειχε 3-4 ακομα crown-tail,οι 2 σε ιδιες αποχρωσεις.. ελπιζω να βοηθησα οποιον ενδιαφερεται.. καλο απογευμα!! φιλικα,Γιαννης στην πρωτη-πρωτη..ναι!δεν εχει βγαλει ανθος ακομα ομως..ετσι την αγορασα!!αλλα διαβασα οτι σπανια βγαζει ανθος.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis-malawi : 18-04-07 στις 17:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είδες μήπως αν στο εν λόγο μαγαζί είχε plakat Μονομάχους (με κοντή ουρά είναι οι Plakat)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελπιζω να βοηθησα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|