|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ν η θερμοκρασία δωματίου είναι ίδια (+-1 βαθμός) απο την θερμοκρασία που τον έχεις όλο τον χειμώνα, ναι μπορείς να το βγάλεις.
Φυσικά, επιβεβάιωσε πως και το βράδυ η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω απο το συνυθησμένο για τον μονομάχο σου. ¶ν είναι όλα οκ τον θερμοστάτη θα τον ξανα χρειαστείς απο Σεπτέμβη και μετά πάλι .....
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι το σπίτι σου είναι ήδη στους 26 C ακόμα και τη νύχτα.
Τουλάχιστον το δικό μου είναι το πρωί γύρω στους 22-23. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι νωρίς για να βγούν οι θερμοστάτες. |
|
||||
|
||||
![]()
αφου υπαρχει θερμοστατης γιατι να τον βγαλεις?σιγουρα θα υπαρχουν εστω και μικρα σκαμπανεβασματα της θερμοκρασιας.εγω προτεινω να μεινει ο θερμοστατης.
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμαντήρας έχει θερμοστάτη και δεν δουλεύει για πάντα, μόλις πιάσει την θερμοκρασία που έχουμε ρυθμίσει απλά σβήνει. Όταν τον ρυθμίσουμε πχ στους 26 βαθμούς και η θερμοκρασία δωματίου είναι 28 τότε ο θερμαντήρας δεν μπορεί να δουλέψει και να ανεβάσει την θερμ/σία πάνω από αυτήν του δωματίου. Σ'αυτήν την περίπτωση είτε είναι στην πρίζα είτε όχι δεν παίζει κανέναν ρόλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω συμφωνο με το να μηνει ο 8ερμοστατης στο ενυδρειο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ποσα watt θα πρεπει να ειναι ενας θερμοστατησ για ενυδρειο 150 λιτρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πάλι εξαρτάτε απο την ελαχίστη θερμοκρασία περιβάλλοντος εγώ θα έβαζα 200 βαττ πάντα υπερβάλω λίγο.
Στο 180 εχω 250 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Π.χ:Αν βάλεις ψάρια που δεν απαιτουν πολύ ψηλές θερμοκρασίες τότε θα είσαι εντάξει και με 150 βαττ.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Χριστόφορε δεν εξαρτάται από τα ψάρια έτσι όπως το λες! Εξαρτάται από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας χώρου! Για να υπάρχει σταθερή θερμοκρασία στο ενυδρείο πρέπει ο θερμαντήρας να είναι ικανός να διατηρεί την θερμοκρασία σε σταθερό επίπεδο! Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν και προδιαγραφές που λένε στα τόσα λίτρα πόση είναι η θερμοκρασία που μπορεί να ανεβάσει ο εκάστοτε θερμαντήρας!
Εγώ π.χ. σε 180 λίτρα έχω 300watt όμως λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι και η θερμοκρασία χώρου ειδικά τον χειμώνα έχει μεγάλες διακυμάνσεις!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοστατης οριζοντια??? | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-06 12:11 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |
Angelfishes & Butterflyfishes των Allen & Steene | manosdr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-06-05 22:02 |