|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επίσης σε κάποια σημεία αναιρείς αυτά που γράφεις πιο πάνω... πχ... λες ... ... Το λυπηθηκα και ετσι του εδωσα οτι καλυτερο μπορουσα.. ... να μπορει να ζει νορμαλ... ... ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ για αυτα... και αμέσως μετά λές... ....λυπαμαι να βγαλω τα πλαστικα διακοσμητικα, γιατι τα πληρωσα. Τελικά ποιο είναι το σημαντικό ? Τα ψάρια ή τα χρήματα που χάλασες ??? Και πως θα τους προσφερεις τις καλύτερες συνθήκες αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις ??? Κατάλαβες τώρα γιατί στα λένε αυτά που λένε ??? εγώ δικά σου λόγια χρησιμοποίησα !!! ![]() Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι να πω εγώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή αν εμένα μου άρεσε σαν χόμπι η Ιππασία επειδή θα ήμουν φτωχός θα έπρεπε να έχω το ζωντανό σε περίεργες συνθήκες ??? Μα αν το αγαπούσα όπως λες εσύ, θα το έδινα αφού δεν θα μπορούσα να το συντηρώ σωστά. Τι να το κρατήσω??? να υποφέρει μαζί μου ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν δεν μπορεί να συντηρήσει σωστά και όπως πρέπει τα ζωντανά που έχει στην ευθύνη του ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!! ΔΕΝ είναι κακό αυτό !!! αλλά δεν μπορεί, γιατί τα ζωντανα σεν του φταινε σε τίποτε, και επειδή βασικά θα πρέπει ο άνθρωπος αυτός να κοιτάξει να τα βγάλει πέρα στη ζωή του και να αφήσει τα ζωντανά σε κανέναν που να μπορεί. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΌ....αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί γιατί όσο και να θέλει ...απλά δεν μπορεί !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφού σε κάποια στιγμή στη ζωή μου έδωσα κάποια χρήματα (πολλά λίγα είναι σχετικό) για να αποκτήσω έναν ζωντανό οργανισμό και να έχω την ευθύνη του, τώρα που έμεινα ταπί και ψύχραιμος, θα τον πάρω μαζί μου στην δυστυχία μου γιατί κάποτε έδωσα πολλά χρήματα και τωρα είναι όμηρος μου !!!
εν συντομία αυτα που είπες. χωρίς καμία συμβουλή. Μετάφραση αυτών που λές γραφω. Λυπάμαι αλλά είσαι 1000 % λάθος στον τροπο που το σκέφτεσαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μια λυση (αν θες με ακους,δεν ειμαι χρυσοψαρας) βγαλε τα ρημαδια τα πλαστικα γιατι για να στο λενε κατι ξερουν παραπανω και σιγα σιγα φτιαξε λιγο το ενυδρειο σου.ολοι πιεζομαστε οικονομικα και κοιταμε να κανουμε οτι μπορουμε για να μην μας ξετιναζουν τα ενυδρεια αλλα καποια πραγματα δεν σηκωνουν οικονομια οπως τα σωστα τεστακια.και κακα τα ψεμματα το ενυδρειο στις μερες μας ειναι ειδος πολυτελειας.αρα αυτο που λεει ο Λαμπρος ειναι σωστο.Δεν μπορουμε να εχουμε ολοι και δεν ειναι καθολου κακο! αληθεια αν ειχα οικονομικο προβλημα το ενυδρειο θα ειχε φυγει πρωτο χωρις δευτερη σκεψη.υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αρρωστια αραγε | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-01-12 20:14 |
αρρωστια γκαπυ s.o.s | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-11-09 15:00 |
αρρωστια η στρεσσαρισμα? | ducatisti | Malawi | 12 | 15-10-09 15:52 |
αρρωστια | JKS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 11-09-09 13:18 |
Αρρωστια.... | ton12 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 39 | 03-04-08 11:36 |