|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ να σου κάνω κάποιες ερώτησεις χωρίς να τις εκλάβεις διαφορετικά ???
Γιατί ασχολείσαι με τα ενυδρεία ??? Τι είναι αυτό που σε τραβηξε ??? Τι θέλεις να πετύχεις μέσα από αυτό ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Με τα ενυδρεια ασχοληθηκα γιατι ενας γνωστος μου εκανε δωρο ενα χρυσοψαρο στη γυαλα. Το λυπηθηκα και ετσι του εδωσα οτι καλυτερο μπορουσα. Πραγματικα με το υστερημα μου του εκανα ανα τριακοσαλιτρο για να εχει και παρεα και να μπορει να ζει νορμαλ. Αυτο και το ψαρακι που τωρα ειναι ελαυρως αρρωστουλικο. Βρισκομαι σε μια κατασταση οικονομικη που λυπαμαι να βγαλω τα πλαστικα διακοσμητικα, γιατι τα πληρωσα, και τοτε θεωρουσα πως τα ψαρια θα χαιρονταν με αυτα. Ετσι τωρα με οτι κανω, για εμενα και τα οικονομικα μου μετρα, λανω ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ για αυτα. Με τραβηξε κατ αρχην πως παντα ηθελα ενυδρειο και κατα δευτερον πως ειχα την τελεια αφορμη να κανω ενα. Θελω να πετυχω να εχω μερικα ψαρια , που αντι να ζουν σε βαζα, ζουν σε καλυτερο περιβαλλον. Αλλα δεν μπορω να τους δοσω εγω προσωπικα αριστο περιβαλλον λογω περιορισμενου budjet. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επίσης σε κάποια σημεία αναιρείς αυτά που γράφεις πιο πάνω... πχ... λες ... ... Το λυπηθηκα και ετσι του εδωσα οτι καλυτερο μπορουσα.. ... να μπορει να ζει νορμαλ... ... ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ για αυτα... και αμέσως μετά λές... ....λυπαμαι να βγαλω τα πλαστικα διακοσμητικα, γιατι τα πληρωσα. Τελικά ποιο είναι το σημαντικό ? Τα ψάρια ή τα χρήματα που χάλασες ??? Και πως θα τους προσφερεις τις καλύτερες συνθήκες αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις ??? Κατάλαβες τώρα γιατί στα λένε αυτά που λένε ??? εγώ δικά σου λόγια χρησιμοποίησα !!! ![]() Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι να πω εγώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή αν εμένα μου άρεσε σαν χόμπι η Ιππασία επειδή θα ήμουν φτωχός θα έπρεπε να έχω το ζωντανό σε περίεργες συνθήκες ??? Μα αν το αγαπούσα όπως λες εσύ, θα το έδινα αφού δεν θα μπορούσα να το συντηρώ σωστά. Τι να το κρατήσω??? να υποφέρει μαζί μου ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν δεν μπορεί να συντηρήσει σωστά και όπως πρέπει τα ζωντανά που έχει στην ευθύνη του ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!! ΔΕΝ είναι κακό αυτό !!! αλλά δεν μπορεί, γιατί τα ζωντανα σεν του φταινε σε τίποτε, και επειδή βασικά θα πρέπει ο άνθρωπος αυτός να κοιτάξει να τα βγάλει πέρα στη ζωή του και να αφήσει τα ζωντανά σε κανέναν που να μπορεί. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΌ....αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί γιατί όσο και να θέλει ...απλά δεν μπορεί !!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αρρωστια αραγε | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-01-12 20:14 |
αρρωστια γκαπυ s.o.s | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-11-09 15:00 |
αρρωστια η στρεσσαρισμα? | ducatisti | Malawi | 12 | 15-10-09 15:52 |
αρρωστια | JKS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 11-09-09 13:18 |
Αρρωστια.... | ton12 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 39 | 03-04-08 11:36 |