|
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι απαραίτητο το υπόστρωμα, ειδικά αν βάλεις εύκολα φυτά,
με τεμπλετιτσες λίπασμα μπορεις να βοηθησεις τα φυτα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Όταν θα έρθει η ώρα και θα έχει βρει νέο σπίτι το πακου θα μιλήσουμε για επιπλέον; Τι φυτά και για τα ψάρια; Αλήθεια νερό θα χρειαστεί να κρατήσω από το πακου σαν μπόλι ή όχι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 25-02-17 στις 20:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο εδω αν και δεν το εχει να υπολογιζεις οτι ειναι περιπου στα 40+ ¤ αν θυμαμαι καλα... νερο δεν εχει σημασια αν κρατησεις...υλικα φιλτρανσης θελεις για μπολι...αλλα πως θα ξερεις οτι ειναι υγειες οταν απο οσο διαβασα καπου τυχαια εκανες αλλαγες καθε 2 μηνες..και εν συνεχεια πως θα ξερεις αν μεταφερεις καποια τυχον ασθενεια...
|
||||
|
||||
![]()
με τα παραπανω που σου ανεφερα ξεκινας σωστα κατα την ταπεινη μου αποψη ενα υγειες ενυδρειο...
------------------------- το νερο οχι δεν κανει για μπολι...τα υλικα κανουν για μπολι ![]() http://www.seriouslyfish.com/species...odon-axelrodi/ ------------------------- Γτ υπαρχουν και αυτα... Χωρις θερμαντηρες,επεξεργασμενα νερα κτλ http://www.seriouslyfish.com/species...hys-albonubes/ υπεροχα ψαρακια και αυτα...
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 25-02-17 στις 20:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι και αυτά. Οτιδήποτε μοιάζει και φυσικά μπορούν να συμβίωσουν. Τόσο μικρά που να ζουν κοπάδι
-------------- Αλήθεια πόσα ψάρια αυτού του μεγέθους μπαίνουν στο ενυδρειο μου; 72λίτρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 25-02-17 στις 20:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια δεν εχω ιδεα περι αυτου...ουτε για τα μεν ουτε για τα δε...τα μεν με τα δε δεν μπαινουν μαζι παντως...
|
|||
|
|||
![]()
Το φιλτρο είναι για 120 λίτρα και έχει ενεργό άνθρακα και σφουγγάρι, και sera siporax mini Professional
|
|
||||
|
||||
![]()
τον ανθρακα θα τον βγαλεις (κρατα τον ομως) το siporax κρατα το και αυτο αν ειναι σε καλη κατασταση απλα πλυνε το...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια: Απαραίτητα σε όλα τα ενυδρεία | Alex_Salonica | Σαλιγκάρια | 17 | 12-05-17 14:16 |
Ψάρια απαραίτητα για ένα Reef ενυδρείο! | Sakisdraminos | Ψάρια θαλασσινού νερού | 4 | 07-11-16 08:30 |
Απαραίτητα λιπάσματα-Ρουτίνα | manolis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-02-09 22:40 |
Τα φυτά είναι απαραίτητα? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 29-05-08 19:45 |
Απαραίτητα φάρμακα ;; | georgetzes | Ζωοτόκα | 13 | 28-04-03 00:23 |