|
|||
|
|||
![]()
Παντως Τάκη για να μιλησουμε κ λιγο το θεμα ,Εγω εχω βγάλει το συμπέρασμα οτι η ροη στο βιολογικο δεν παιζει ρολο κ αν γινεται πολλες φορες δεν το επηρεάζει.αυτο που μετράει ειναι το οξυγονο.η πολυ ροη γινεται προς χαρη της μηχανικης φιλτρασης κ μονο.λογο το οτι εχω ρυθμιζόμενη αντλία δοκιμασα με 2 5 10 φορές τον ογκο του ενυδρείου.αποτελεσμα ηταν η βιολογια να λειτουργεί το ιδιο αλλα η καθαρότητα του νερου να μου λεει οτι στις 8 ειμαι οκ.αντίθετα οταν έπαιξα με το οξυγόνο διαφοροποιηθηκε η αποδοση βιολογιας.να τονίσω οτι παιζει ρολο μεγάλο, η θεση που τραβαμε το νερο ,οπως κ πως ξαναμπαινει στο ενυδρειο μας.γιαυτο κ επειδη δεν ημασταν μπροστα στην κουβεντα του παιδιου με 20ετη εμπειρο χομπιστα δεν ξερουμε ακριβως πως το εννοουσε.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο φιλτρο | panos70 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 08-05-12 22:29 |
εξωτερικο φιλτρο | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-06-11 19:56 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | mariakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-01-11 05:42 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |