|
||||
|
||||
![]()
Να τα μας
![]() Αρχίζουν τα ωραία ![]() Θα συμφωνήσω 100% με τον Κλεόβουλο, Η κυκλοφορία 10 φορές την ώρα τον όγκο του ενυδρείου δεν είναι ούτε απαραίτητη, ούτε θα βοηθήσει κάτι παραπάνω στη βιολογία, ίσως να κάνει και το αντίθετο. Το παραπάνω από 3-4 φορές την ώρα έχει και κάποιο όριο. Κώστα , το 2000Λ/Ω πραγματική ροή για το ενυδρείο σου είναι πολύ, δεν την χρειάζεσαι. Τα 1000Λ/Ω είναι μια χαρά, δεν θες παραπάνω. Ας πάρουμε παράδειγμα το δικό μου, είναι 300 λίτρα, με ψάρια τέρατα, και έχω 2 αντλίες 1000Λ/Ω, και επειδή είναι εσωτερικό το φίλτρο έχω 0 μανομετρικό, άρα πρέπει να είναι κάπου εκεί η ροή. Το είδες και εσύ Κώστα , πως το νερό ήταν πολύ καθαρό. Οταν ταίζω γίνεται ψιλοχάλια, αλλά σε μισή ώρα έχει καθαρίσει αρκετά, και σε 1 ώρα είναι πάλι όπως πριν. Τώρα για την κατασκευή, έχεις τα καλύτερα εργαλεία , επομένως δεν τίθεται θέμα. Το 10αρι αντέχει μια χαρά, αρκεί να είναι σωστά κομμένο για να κολλήσει και σωστά. Το πρόβλημα σε αυτές τις κατασκευές είναι η στεγανότητα, και τα σημείο που θέλουν προσοχή είναι στο καπάκι , και εκει που θα μπει το καλώδιο. Στο καλώδιο με ένα στεγανό στυπιοθλίπτη λύνεται το θέμα, και αν στο καπάκι μπει μία σωστή φλάντζα (o-ring) λύνεται και αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψάξει για τέτοιου είδους φλάντζες, εσύ όμως λόγω το επαγγέλματος θεωρώ πως σου είναι πολύ πιο εύκολο ![]() Προχώρα το έτσι, πρόσεξε αυτά που σου είπα, και για ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε ![]() ------------------------------ Κάτι ακόμα, δεν το έκανα με αυτό θα έβαζα ανοξείδωτες βίδες με πεταλουδα, και σενα είναι πολύ πιο εύκολο ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-02-17 στις 21:43 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο φιλτρο | panos70 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 08-05-12 22:29 |
εξωτερικο φιλτρο | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-06-11 19:56 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | mariakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-01-11 05:42 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |