|
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχάς σας ευχαριστώ..
Μπήκα στο site αλλα είδα οτι είναι Θεσ/νίκη. Φανταστείτε έχω ρωτήσει σε πόσα pet-shop και σε φαρμακεία που μου είπαν οτι έχουν και κτηνιατρικα και δεν είχε κανείς.. Ελεος! Και 4 να υπάρχουν, καλά είναι.. Σίγουρα δεν σε βάζω σε κόπο φίλε isidor? Μετά τις 6 που σχολάω έρχομαι όπου μπορείς. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τοσα χρονια στα ενυδρεια δεν ειχα ξαναδει planaria απο κοντα και ξαφνικα γεμισαν φέτος όλα μου......Σίγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα με τις γαριδες αμα βαλω μεσα panacur. Oι γαριδες μου ειναι neocaridina......Ειναι τόσο εκνευριστικα που μου έρχεται να ριξω μεσα στο ενυδρειο χλωρινη.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα Ηλια , ριξε...
δες για δοσολογια το υπομνημα του Σαββα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα και στα 4...... Αντε να δουμε.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 2 μερες δεν θα υπαρχει ιχνος απο πλαναρια
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω αλλαγη στα συγκεκριμενα δηλαδη Τριτη.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο το μεσημερι που εβαλα το φαρμακο εχω εντυπωσιακη μειωση......Απωλεια γαριδας δεν βλεπω πραγματι να εχω.... Υπαρχουν βεβαια μερικα planaria που συνεχιζουν να βολταρουν στο τζαμι..... Φανταζομαι οτι τις επομενες 2 μερες θα αποδημήσουν εις κυριον και αυτα......
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εβαλα το μπουκαλι και βγαζω αρκετα πλαναρια.το αστειο ειναι οτι πανε οι γαριδες γυρω γυρω και δεν μπορουν να μπουνε μεσα για να φανε και κανουν σαν τρελες.πιστευεται οτι με αυτον τον τροπο θα τα εξαλειψω εντελως?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποιαδήποτε παγίδα είναι αυτή, πιστεύω πως μπορεί να μειώσει το πρόβλημα και όχι να το εξαλείψει. Αν δεν πιαστούν και τα νεογνά ή ακόμα και αυγά που τυχόν υπάρχουν δεν θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα οριστικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη ειναι μονοδρομος η χρηση του πανακουρ,το μονο που φοβαμαι ειναι τα σαλιγκαρια που εχω μεσα.γιατι εχω διαβασει οτι τα σαλιγκαρια δεν αντεχουν την χρηση πανακουρ.τουλαχιστον να τα μειωσω σε επιπεδα που να μην ειναι ενοχλητικα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσες μερες να περιμενω? | DIMITRIUS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-06-10 18:45 |
θα λειπω για 2 μερες διακοπες.αμα δε ταισω τα γκαπυ μου θα πεθανουν? | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-07-09 19:22 |
SOS ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ | harris samos | Αναπαραγωγή | 9 | 13-04-09 16:23 |
Ποσες μερες καραντινα? | Andros | Χρυσόψαρα | 9 | 21-10-08 12:59 |
Labidochromis ποσες μερες | grkts | Malawi | 1 | 05-03-08 21:56 |