|
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα πανακουρ και δεν έχασα γαρίδες τα πλαναρια εξαφανιστηκαν με την πρώτη δόση το πήρα από κτηνιατρείο
|
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως δεν εχουν και δεν υποχρεουνται και να εχουν, γι αυτο το εγραψα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην σας ευχαριστω.τωρα οσον αφορα τα πλαναρια,εκτος απο το πολυ λιγο ταισμα,οποιο βλεπω στο τζαμι το βγαζω με το χερι εξω.αυτο ομως που δεν μπορω να κατα λαβω ειναι το εξης,τα φυτα που εβαλα ειναι επωνυμα τις denerle,μια τοσο μεγαλη εταιρια,δεν εχει κανει απολυμανση στα φυτα της.και στην ελλαδα στα ενυδρεια μου εβλεπα αλλα ελαχιστα πλαναρια,αλλα αυτο που συμβαινει εδω δεν το εχω ξαναδει,παντως αρχιζει να φαινεται μια μικρη βελτιωση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έβαλες πανακούρ;
Βγαίνει μόνο σε συσκευασία λίτρου η οποία κοστίζει κοντά στα 50¤; |
|
||||
|
||||
![]()
Πανακουρ σε χαπι να παρεις να το διαλυσεις σε γουδι και να βαλεις την ποσοτητα που πρεπει.
Το χαπι εχει 1-2 ευρω το ενα. Θεσσαλονικη τα εχω ψαξει ολα τα κτηνιατρια και εχουν ολα την αλοιφη. Χαπι βρηκα μονο στον αμασλιδη στην ανδριανουπολεως. Θεσσαλονικη ομως Αθηνα δεν ξερω.
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα στον https://g.co/kgs/kqKIoB
80λεπτα τα δυο χάπια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάζεις το λινκ στην σελίδα τους γιατι αυτο απλά σε βγαζει στο google με την αναζήτηση που έκανες. Θέλω και εγώ να πάρω! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσες μερες να περιμενω? | DIMITRIUS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-06-10 18:45 |
θα λειπω για 2 μερες διακοπες.αμα δε ταισω τα γκαπυ μου θα πεθανουν? | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-07-09 19:22 |
SOS ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ | harris samos | Αναπαραγωγή | 9 | 13-04-09 16:23 |
Ποσες μερες καραντινα? | Andros | Χρυσόψαρα | 9 | 21-10-08 12:59 |
Labidochromis ποσες μερες | grkts | Malawi | 1 | 05-03-08 21:56 |