|
||||
|
||||
![]()
Το ξυσιμο δε μου αρεσει καθολου. Συνυθως υποδηλωνει παρασιτα. Εγω στο ενυδρειο που ειχα στη δουλεια ειχα τετοιο ζητημα και τελικα εξελιχθηκε σε ick. Μετα απο θεραπεια με αλατι και αυξηση θερμοκρασιας τελικα εσωσα τα δυο απο τα τρια ψαρια. Προταση μου ειναι οτι αν αρχισεις να βλεπεις ασπρα στιγματα η κοκκινηλες καλο ειναι να ξεκινησεις θεραπεια για παρασιτα. Αυτο στην πλειονοτητα των παρασητων σημαινει αλατι και σταδιακι αυξηση της θερμοκρασιας
------------------------- Επισης και εμενα μου επιαναν πατο. Καλο ειναι να μας βγαλεις καμια πιο κοντινη φωτογραφια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 06-02-17 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αρρωστια αραγε | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-01-12 20:14 |
αρρωστια γκαπυ s.o.s | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-11-09 15:00 |
αρρωστια η στρεσσαρισμα? | ducatisti | Malawi | 12 | 15-10-09 15:52 |
αρρωστια | JKS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 11-09-09 13:18 |
Αρρωστια.... | ton12 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 39 | 03-04-08 11:36 |