|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι!! Θα το διαλύσεις πρώτα καλά σε νερό
Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι 🐌
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι,
ΠΟΤΕ αδιάλυτο, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα, πάντα διαλυμένο στη σωστή αναλογία και να μπαίνει έτοιμο διαλυμένο στο ενυδρείο. Τη 1η φορά, παίρνεις ένα κουβά, πχ 10 λίτρα βάζεις το ανάλογο αλάτι του συνόλου του ενυδρείου, το γεμίζεις με νερό του ενυδρείου και το ανακατεύεις πολύ καλά, ρίχνεις στο ενυδρείο τα 3/4 το πολύ, γιατί μπορεί να έχει μείνει στο πάτο αδιάλυτο αλάτι το ξαναγεμίζεις πάλι ανακάτεμα καλό και άδειασμα τα 3/4 αν δεις πως υπάρχει ακόμα αδιάλυτο αλάτι το επαναλαμβάνεις μέχρι να διαλυθεί όλο.
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-02-17 στις 15:45 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αρρωστια αραγε | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-01-12 20:14 |
αρρωστια γκαπυ s.o.s | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-11-09 15:00 |
αρρωστια η στρεσσαρισμα? | ducatisti | Malawi | 12 | 15-10-09 15:52 |
αρρωστια | JKS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 11-09-09 13:18 |
Αρρωστια.... | ton12 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 39 | 03-04-08 11:36 |