|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν στο μπαλαστ εχει 6 επαφες αναβουν και ξεχωριστα οι λαμπες.αν εχει 5 επαφες αναβουν μονο και οι δυο μαζι.τα ενυδρεια anubias οπως το δικο μου αναβουν και μια μονο λαμπα αν βγαλεις την αλλη.
στο εμπρος φωτιστικο που εκανα επισκευη και αλλαξα μπαλαστ βρηκα μονο με 5 επαφες και αναγκαστικα αναβουν κι οι δυο μαζι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα πρέπει να βγάλω το μπάλαστ. Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε. Τι να πω ? Πάντα πρόθυμος !!! Να σαι καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
και πες οτι σου καηκε ενα μπαλαστ ρε Λαμπρο,δεν θα ανοιξεις να το δεις?
εκει να δεις ωραια διαδικασια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πάντα σκέφτεσαι τόσο θετικά ??? φτου φτου........ |
|
||||
|
||||
![]()
ασε εχω αλλαξει ενα δικο μου και ενα του αδερφου μου.πικρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως εμένα τόσα χρόνια... κι ακόμα να καεί (έστω και μια) λεντοταινία... τι να πω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλο εσυ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο όπως είπα, δεν είναι κάτι το τραγικό, δεν χρειάζεται καμία κατασκευή.
Καταρχάς όπως και ο ίδιος βλέπεις, δεν βλέπεις τίποτα ξένο, δεν προεξέχει τίποτα, οι ταινίες είναι κολλημένες κάτω από το φωτιστικό με σιλικόνη. ![]() ![]() ![]() Είναι οι αδιάβροχες όπως σου είπα και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να κλήσεις με σιλικόνη τα τελειώματα. ![]() Εκτός από τα ανάλογα μέτρα ταινίας θα χρειαστείς καλώδιο μαύρο/κόκκινο για την τροφοδοσία και 2 τροφοδοτικά, 1 για τις λευκές και 1 για την RGB και φυσικά 2 controllers για remote on/off/dim |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορεί να είναι ???? | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 27-07-11 00:54 |
Μονομάχος εν ώρα εργασίας... | petran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-08 10:03 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |