|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εξαρταται απ το ballast που χει το καθε ενυδρειο.κι εγω ξερω ομως πως οταν το Ballast ειναι διπλο,τοτε πρεπει να ειναι κ οι δυο λαμπες πανω για να αναψουν..
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ετσι νομιζα Θεμη αλλα με διεψευσε ευχαριστα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ έχω διπλό μπάλαστ που δε χρειάζεται να είναι και οι 2 λάμπες πάνω ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο, κάτσε να το δούμε πρώτα το ενυδρείο και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα δοκιμάσω σε αυτό να δω πως παίζει το μπαλαστ. Αν παίζει με 1 λάμπα θα είναι σουπερ. Αλλιώς θα δούμε λύση με LED (ταινία), γιατί και εμένα η ιδέα των 220 κατευθείαν πάνω στο καπάκι δεν μου κάθετε καλά. ¶σε και υπάρχουν και μικρά παιδιά. |
|
|||
|
|||
![]()
Το φωτιστικό του Rehau 300 δεν παίζει με μια λάμπα.
Η λύση της λεντοταινίας είναι ιδανική μιας και παίζεις σε ό,τι ένταση θες. Κατασκευές custom δεν βολεύουν, περιορίζουν τον χώρο και δεν δείχνουν πάντα ωραίες. |
|
|||
|
|||
![]()
Όσο θα περιμένω την παρουσίαση του Κώστα, να σας πω ότι μου έστειλε μήνυμα ένα παληκάρι και μου είπε ότι στο ίδιο ενυδρείο για να ανάβει μόνο τη μία λάμπα σε κάθε ζευγάρι, εσπασε το ένα ποδαράκι από τη μια λάμπα και ενω αυτή δεν ανάβει η αλλη ανάβει κανονικά.
Μου πρότεινε να το δοκιμάσω με μια καμένη λάμπα, και όντως θα το δοκιμάσω. Για να δούμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτο εκανα απλα δεν ξερω αν κανει κακο καπου η οχι....Δουλεψε παντως!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορεί να είναι ???? | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 27-07-11 00:54 |
Μονομάχος εν ώρα εργασίας... | petran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-08 10:03 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |