|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικο μου(anubias) το ενα ζευγαρι δεν το αναβω και στο αλλο εχω βγαλει τελειως την μια λαμπα,εχω μονωσει τα ντουι και αναβει η μια λαμπα 54W.To φως ειναι υπεραρκετο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τι εννοείς ότι έβγαλες τη μια λάμπα ??? δεν τις θέλει ζευγάρι για να ανάψει ??? 2 ζευγάρια λάμπες δεν έχει το ενυδρείο σου (από 2 λάμπες στο κάθε ζευγάρι) ? Μπορεί και λειτουργεί μόνο με την μία ???? ![]() ![]() ![]() Με έστειλες τώρα.... ------------------------- Παράθεση:
Οκ θα περιμένω να δω, πως ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 02-02-17 στις 13:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
που το περιεργο,εσυ το δοκιμασες και δεν αναβει?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλά μου είχαν πει ότι χρειάζεται και τις λάμπες πάνω στο ζευγάρι για να ανάψει και δεν το δοκίμασα. Τώρα όμως με "πρίζωσες" και θα δοκιμάσω αύριο να δω αν ισχύει. Αν ισχύει θα κάνω μια χαρά τη δουλειά μου (αν δεν βρω λύση με τα led) θα ανάβω μια από το μπροστά και μια από το πίσω και θα είμαι κουφέτο. Τα ντουί πως τα μόνωσες ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει το ballast toy anubias να ειναι διαφορετικο απο το rehau.Αφου εβγαλα την λαμπα,ξεβιδωσα το μπροστινο μερος του ντουι,το γεμισα με ναυλον σακουλα και το ξαναβιδωσα.Απλα πραγματα-δεν περναει τιποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εξαρταται απ το ballast που χει το καθε ενυδρειο.κι εγω ξερω ομως πως οταν το Ballast ειναι διπλο,τοτε πρεπει να ειναι κ οι δυο λαμπες πανω για να αναψουν..
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ετσι νομιζα Θεμη αλλα με διεψευσε ευχαριστα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ έχω διπλό μπάλαστ που δε χρειάζεται να είναι και οι 2 λάμπες πάνω ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορεί να είναι ???? | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 27-07-11 00:54 |
Μονομάχος εν ώρα εργασίας... | petran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-08 10:03 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |