|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στα αλάτια φίλε... ¶σχημο κόλλημα αλλά δε θα το μετανιώσεις! Όπως σου τα είπε ο voas για τον εξοπλισμό.
Τι μήκος έχει το ενυδρείο σου; φοβάμαι ότι η rw15 θα πέσει μεγάλη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε κάτσε για να καταλάβουμε λίγο, το σαμπ είναι πίσω από ενυδρείο; στην πλάτη του; γιατί τότε θα δυσκολεύεις πολύ να βρεις κάποιο Σκιμερ. Εκτός αν κάνεις κάποια πατέντα
Επίσης σε αυτές τις διαστάσεις εγώ είχα 2 rw4 μια δεξιά και μια αριστερά. Νομίζω η rw15 θα στο κάνει πλυντήριο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
http://digital-reefs.com/?p=9330
Σαν αυτό είναι;
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο ειναι!.. κατσε να βρω πώς ανεβάζω φώτο..είναι πρώτη φορά π γράφω και είμαι λίγο αρχάριος
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίρνει άνετα τ5.
Με υπομονή φιλε όλα γίνονται.εδώ όλοι είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον αλλο.σιγά σιγά θα τα μαζέψεις όλα. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το κεσσιλ 360w το εχω πολυ καιρο στον κυβο μου. κανενα προβλημα αψογο. θα βαλεις μονο ενα , δεν χρειαζεσαι αλλο οποτε και θα παρεις το w.
αν σκεφτεσαι να βαλεις 2 καποια στιγμη θες το n. αλλα εφοσον δεν θες και πολυ δυναμη σε απαιτητικα κοραλλια τοτε το w ειναι μια χαρα. τιμιο φωτιστικο και παιρνει και ελεγχο.
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες και σκέψεις ενός αρχάριου | anonymous20 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 05-03-11 00:14 |
απορίες ενός αρχάριου | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 17:18 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Aνασφάλειες ενός αρχάριου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-02-07 23:22 |
Φωτισμός...ερωτήσεις ενός αρχάριου | Scuba | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-06-06 22:01 |