|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στα αλάτια φίλε... ¶σχημο κόλλημα αλλά δε θα το μετανιώσεις! Όπως σου τα είπε ο voas για τον εξοπλισμό.
Τι μήκος έχει το ενυδρείο σου; φοβάμαι ότι η rw15 θα πέσει μεγάλη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε κάτσε για να καταλάβουμε λίγο, το σαμπ είναι πίσω από ενυδρείο; στην πλάτη του; γιατί τότε θα δυσκολεύεις πολύ να βρεις κάποιο Σκιμερ. Εκτός αν κάνεις κάποια πατέντα
Επίσης σε αυτές τις διαστάσεις εγώ είχα 2 rw4 μια δεξιά και μια αριστερά. Νομίζω η rw15 θα στο κάνει πλυντήριο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
http://digital-reefs.com/?p=9330
Σαν αυτό είναι;
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο ειναι!.. κατσε να βρω πώς ανεβάζω φώτο..είναι πρώτη φορά π γράφω και είμαι λίγο αρχάριος
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλος ηρθες στα αλατια καλη πωρεια ευχομαι!!
κατα την γνωμη μου καλο ειναι το σκιμμερ να ειναι για περισσοτερα λιτρα απο αυτα που εχεις αλλα οχι τοσο περισσοτερα (1000λτ)! θα στο στεγνωσει ττελειος, πραγμα που θα ειναι καλο για τα σκλυρα κοραλια αλλα θα σε δυσκολεψει στα μαλακ α και τα λπς |
|
||||
|
||||
![]()
Παίρνει άνετα τ5.
Με υπομονή φιλε όλα γίνονται.εδώ όλοι είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον αλλο.σιγά σιγά θα τα μαζέψεις όλα. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το κεσσιλ 360w το εχω πολυ καιρο στον κυβο μου. κανενα προβλημα αψογο. θα βαλεις μονο ενα , δεν χρειαζεσαι αλλο οποτε και θα παρεις το w.
αν σκεφτεσαι να βαλεις 2 καποια στιγμη θες το n. αλλα εφοσον δεν θες και πολυ δυναμη σε απαιτητικα κοραλλια τοτε το w ειναι μια χαρα. τιμιο φωτιστικο και παιρνει και ελεγχο.
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες και σκέψεις ενός αρχάριου | anonymous20 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 05-03-11 00:14 |
απορίες ενός αρχάριου | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 17:18 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Aνασφάλειες ενός αρχάριου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-02-07 23:22 |
Φωτισμός...ερωτήσεις ενός αρχάριου | Scuba | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-06-06 22:01 |