|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα
Ευχαριστω πολυ. Σκορδα θα βαλω
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ καλο,οταν φουντωσει το δεντρακι θα ειναι απαιχτο!!!
Ξερεις πολλα μυστικα........ ![]() Αν πας για yamadori και εχεις δει καπου δεντρολιβανα αγρια παρε καμια κλαρα γινονται φανταστικα δεντρακια με τον τροπο που εκανες το δικο σου,οι γαριδες σε εμενα το καθαρισαν,του εφαγαν οτι ξερο ειχε επανο και εχει μεινει σκετο καφε ξυλο!Αν παω καμια βολτα φετος και βρω τιποτα καλο θα σε εχω στο νου μου,για την δεξια μερια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Αλέξη πολυ ομορφο φιλε κι αμα φουντωσει κι αλλο θα γινει ακομη πιο ωραιο!!!
Κι εγω πιστευω πως χρειαζεται απ την δεξια μερια να δωσεις λιγο υψος με τις πετρες ![]() Επισης θα μπορουσες μιας κι εχεις χωρο,να βαλεις σε ενα τμημα και μπροστα μοντε καρλο.. Να σε ρωτησω για το φως,εχεις κρεμαστο φωτιστικο σωστα;χρειαζεται αληθεια τοσα πολλα watt; Η παρβουλα ποσο καιρο σου πηρε να απλωσει;Ρωταω γιατι εβαλα κι εγω τωρα στο δικο μου.. Οσο για τη bba τι να πεις,ακομη κι οταν ολα πανε καλα και το ενυδρειο τρεχει,τη βλεπεις να εμφανιζεται την ατιμη...Εχω παρατηρησει οτι αμα την πας απο πισω στην αρχη της, τοτε τη ξεφορτωνεσαι πιο ευκολα απο αλλες αλγες,αλλα αμα ξεφυγει τοτε γινεται η πιο δυσκολη αλγη...
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Αλεξ! πολυ ομορφο κι αυτο!
συγχαρητηρια και για την θεση/τιτλο που πηρε στον διαγωνισμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω πολυ παιδια.
Για yamadori ψαχνω καποιο πευκο αλλα να το κρατησω οχι για το ενυδρειο χαχαχχα Ευχαριστω παντος. Θεμη εχω αναμενες μονο τις 4 απο τις 6 λαμπες και η παρβουλα αν πιασει απο την αρχη θα παει γρηγορα σχετικα. Τωρα που φουντωσε θα βαλω φωτο να δειτε την δεξια μερια που γεμισε κιολας.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο, για βαλε και καμοια να δουμε την εξελιξη .. Πολλα μπραβο !
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραιο ενυδρειο!!! σου το χολιασα στο διαγωνισμο... δε τα ξαναγραφω..
![]() Μπραβο σου!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bonsai | giampol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 26-05-16 16:17 |
Φυτά νάνοι (bonsai) | in the pond | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 5 | 10-05-12 09:29 |