The windwept bonsai
Διαστάσεις: 125x50x50εκ
Λίτρα: 300 Χρόνος λειτουργίας: 6 μηνες Τύπος και διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες 6x 54W T5 Co2 και τρόπος διάχυσης: Co2 μπουκάλα Λίπανση: estimative index Υπόστρωμα: τύρφη και πυλο κοκκινο Φίλτρανση: NCF aquanova 2000l/h Θερμοκρασία: 24C Λίστα φυτών: Eleocharis parvula Fissidens fontanus Alternathera reinicki 'mini' Bolbitis heudelotti Pistia stratiotes Micranthemum 'monte carlo' Hygrophila araguaia Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων : 10 danio choprae 10 Rasbora espei, Red cherry shrimp 5 Amano shrimp Ramshorn snail http://i.imgur.com/rTILRFih.jpg http://i.imgur.com/XFsxrRnl.jpg http://i.imgur.com/xmAsHTOl.jpg |
Αψογος !!!!!!!!!
|
Πανέμορφο!!!
|
Πολυ καλο! Τη ριζα ουτε παραγγελια να την ειχες κανει.Την αριστερη μερια θα της εδινα ογκο με πετρες ωστε να μην ειναι στην ιδια οπτικη ευθεια με την δεξια.Απλα γνωμη μου χωρις παρεξηγηση.
|
Να το χαρείς Αλεξ :D:D σούπερ θα γίνει !!
|
Ευχαριστω παιδια να ειστε καλα.
Ειχα ενα προβλημα με την bba αλλα το παλευω. Την δεξια μερια θα την ειχα με δεντρακια αλλα δεν μου εκατσε το scape και μπηκαν τελικα πετρες.. |
Παράθεση:
|
Ευχαριστω πολυ.
|
ρεσυ πλακα μας κανεις?
τι ειναι αυτο να αρρωστησω θες?:D πανεμορφο κιαυτο φυσικα:) |
Ευχαριστω Γιωργο.
Ειπα να κανω επιτελους ολοκληρωμενες παρουσιασεις γιατι πεσαμε τελευταια Χαχαχαχα |
ειναι και τα δυο κουκλια.αν και ειμαι πιο πολυ των βαλτων και οχι τοσο των μη μου απτου φυτεμενων,αλλα αυτο εδω μολις φουντωσουν τα πρασινα θα γινει πανεμορφο.
για πες λιγο τωρα με τον πηλο που λες... τι παιζει? τι πηλος ειναι καταρχην,σε τι μορφη, και πως τον εβαλες? |
Ο πυλος ειναι αγγειοπλαστικης φυσικος κοκκινος. Ο κοκκινος ειναι με τον περισσοτερο σιδηρο.
Σε φορφη τουβλου φαντασου. Τον εκανα μπιλακια μικρα σαν σβολους φαντασου και ανακατεμα με την τυρφη. Αυτο λειτουργει σαν μπαταρια. Αποθηκευει συστατικα και τα απελευθερωνει. Απλα στην αρχη θελει 3-4 αδειασε γεμησε γιατι η τυρφη αφηνει πολυ μαυριλα. |
οκ..!!!!
ΦΩΤΙΑ λεμε παρα πολυ ομορφο το αποτελεσμα πραγματικα υποκλινομαι... Αντε να φουντωσει να τραβαω τα μαλλια μου! Φτου φτου σκορδα,ματι να μην το πιασει! |
Χαχαχαχα
Ευχαριστω πολυ. Σκορδα θα βαλω |
Παρα πολυ καλο,οταν φουντωσει το δεντρακι θα ειναι απαιχτο!!!
Ξερεις πολλα μυστικα........ ;) Αν πας για yamadori και εχεις δει καπου δεντρολιβανα αγρια παρε καμια κλαρα γινονται φανταστικα δεντρακια με τον τροπο που εκανες το δικο σου,οι γαριδες σε εμενα το καθαρισαν,του εφαγαν οτι ξερο ειχε επανο και εχει μεινει σκετο καφε ξυλο!Αν παω καμια βολτα φετος και βρω τιποτα καλο θα σε εχω στο νου μου,για την δεξια μερια :D |
Μπραβο βρε Αλέξη πολυ ομορφο φιλε κι αμα φουντωσει κι αλλο θα γινει ακομη πιο ωραιο!!!
Κι εγω πιστευω πως χρειαζεται απ την δεξια μερια να δωσεις λιγο υψος με τις πετρες;) Επισης θα μπορουσες μιας κι εχεις χωρο,να βαλεις σε ενα τμημα και μπροστα μοντε καρλο.. Να σε ρωτησω για το φως,εχεις κρεμαστο φωτιστικο σωστα;χρειαζεται αληθεια τοσα πολλα watt; Η παρβουλα ποσο καιρο σου πηρε να απλωσει;Ρωταω γιατι εβαλα κι εγω τωρα στο δικο μου.. Οσο για τη bba τι να πεις,ακομη κι οταν ολα πανε καλα και το ενυδρειο τρεχει,τη βλεπεις να εμφανιζεται την ατιμη...Εχω παρατηρησει οτι αμα την πας απο πισω στην αρχη της, τοτε τη ξεφορτωνεσαι πιο ευκολα απο αλλες αλγες,αλλα αμα ξεφυγει τοτε γινεται η πιο δυσκολη αλγη... |
ωραιος Αλεξ! πολυ ομορφο κι αυτο!
συγχαρητηρια και για την θεση/τιτλο που πηρε στον διαγωνισμο. |
Eυχαριστω πολυ παιδια.
Για yamadori ψαχνω καποιο πευκο αλλα να το κρατησω οχι για το ενυδρειο χαχαχχα Ευχαριστω παντος. Θεμη εχω αναμενες μονο τις 4 απο τις 6 λαμπες και η παρβουλα αν πιασει απο την αρχη θα παει γρηγορα σχετικα. Τωρα που φουντωσε θα βαλω φωτο να δειτε την δεξια μερια που γεμισε κιολας. |
πολυ ομορφο, για βαλε και καμοια να δουμε την εξελιξη .. Πολλα μπραβο !
|
πολύ ωραιο ενυδρειο!!! σου το χολιασα στο διαγωνισμο... δε τα ξαναγραφω.. :D
Μπραβο σου! |
Ευχαριστω πολυ παιδες
|
|
πανεμορφο αλεξη:)
|
υπεροχο!!!!!!!!! πολύ καλη εξελιξη!
|
Μπράβο Άλεξ. Ο πίνακας ζωγραφικής συνεχώς γίνεται καλλίτερος.
|
Πολυ ωραιο και θα γινει πολυ καλυτερο :smt041
|
Ευχαριστω πολυ παιδες για τα λογια σας.
Γιαννη αφου σου αρεσε σε καλο δρομο ειμαι πιστευω. Ευχαριστω |
Ταπααα παει!
|
Πολυ ομορφο το εχεις κανει, μπραβο σου ;)
|
Ευχαριστω πολυ παιδια..
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board