|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κανει μια χαρα το φιλτρο
|
|||
|
|||
![]()
Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να κάνεις και κάτι τέτοιο όπως φαίνεται στο βίντεο. Να σου μείνουν κάποια λεφτά για να πάρεις τα τεστ για τις μετρήσεις. Αργότερα όταν ευκολυνθείς το αλλάζεις με ένα του εμπορίου.
https://www.youtube.com/watch?v=yE1pF9xx0Fc Υ.Γ. Τάκη, απορώ πως δεν το πρότεινες !! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
tolisn, δεν είναι για όλους εύκολες οι κατασκευές ,
ειδικά αν δεν έχεις εμπειρία για να κατανοήσεις το τρόπο λειτουργίας ενός φίλτρου.
|
|||
|
|||
![]()
Τακη με αυτο το φιλτρο θα μαι νταξει? Χρειαζεται κατι αλλο? Και τελος μονο για μονομαχο κανει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τι άλλο σκέφτεσαι; Για το μονομαχο είναι καλό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο αυτο που μου προτεινε ο τακης..διοτι δεν εχει βιολογικο υλικο..ειναι κακο αυτο? Υποθετικα μιλαμε αν εγω δεν βαλω μονομαχο και βαλω κατι αλλο το φιλτρο αυτο θα εχει την ιδια αποδοση και σε αλλα ψαρακια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Βάζεις βιολογικό υλικό. Αν έχει μόνο σφουγγάρι μέσα, κόβεις το μεγαλύτερο μέρος του και το αντικαθιστάς με βιολογικό υλικό. Σε έναν μονομάχο προσωπικά θα το έβαζα, σε περισσότερα ψάρια όχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν βάλεις ελαφρόπετρα , είναι μια χαρά για 30 λίτρα ενυδρείο.
Και μην αρχίζεις από την αρχή, στο 30λιτρο δεν μπορείς να βάλεις κάτι άλλο, αν πας σε μεγαλύτερο ενυδρείο το συζητάμε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
Ενυδρειο 20 λιτρων | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-02-10 17:46 |
Νεο ενυδρειο 200 λιτρων | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 25-04-09 20:13 |
ενυδρειο αλ/πων 20 λιτρων | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-08 15:12 |