|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορεί να φταίει το ΕΧΙΤ. Πόσο καιρό την έχεις βάλει; Τις τρύπες τις είδες από την μια μέρα στην άλλη δηλαδή; Και- αφού δεν μπορείς να βάλεις φωτό- μιλάμε για τρύπες σε πολλά φύλλα ή σε κανά δυο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πιο μικρή δεν γίνεται να την κάνεις την φωτό; Αργεί να την φορτώσει ο υπολογιστής μου
![]() Δεν μπορεί να εμφανίσει έλλειψη σε μια μέρα. Ούτε οι τρύπες αυτές μου δείχνουν κάλιο. Έχεις σαλιγκάρια μέσα; Μπορεί να είναι και προσαρμογής το πρόβλημα... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα προτεινα να την αφησεις μια εβδομαδα να δουμε αν συνεχιζουνε να τρυπανε τα φυλλα η ειναι λογω προσαρμογης.
|
||||
|
||||
![]()
Θα την αφησω να προσαρμοστει λιγο ακομα χωρις να κατι κ θα ξαναμιλησουμε. Σαλιγκαρια δεν εχω. Εκτος απο τα γνωστα ανεπυθυμητα τα μικρα που ηρθαν λαθραια με καποια αγορα φυτων.
|
||||
|
||||
![]()
Ποια είναι τα μικρά "γνωστά"; Πολλά έρχονται λαθρεπιβάτες με φυτά. Κάποια είναι ζημιάρικα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω πως τα λενε. Εχουν μακροστενο κελυφος κ ειναι καφε. Θα βγαλω φωτο αν ειναι αυριο. Ασε που τοσο καιρο, σχεδον 2χρονια ειναι που ηρθαν στο ενυδρειο, δεν μου εχουν φαει φυτα. Εκτος κ αν γουσταρουν το κοκκινο χρωμα που εχει το συγκεκριμενο.
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα σαλιγκάρια δεν σου πείραζαν φυτά μέχρι τώρα εξαιρετικά σπάνιο να το ξεκινήσουν από την μια μέρα στην άλλη. Απλά σε ρώτησα για να το αποκλείσουμε ως πιθανότητα.
Ξαναδες το σε μερικές ημέρες και τα λέμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ισως ludwigia | g3org3 | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 07-10-12 03:38 |
ερώτηση για ludwigia glandulosa | poppy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-10-11 20:21 |
Κλάδεμα Ludwigia.. πως; | DJK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-12-05 22:40 |