|
|
||||
|
||||
![]()
Για να πάω στα κοράλλια που είπες μπορώ να τα βάλω αμέσως μόλις στρώσει η θέλω και τπτ άλλο? Ζουμιά ρίσκαρα κλπ? (για χαμηλών απαιτήσεων πάντα)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δοσομετρικη ή ριακτορας ασβεστίου στην πορεία και αν θέλεις να το ανεβάσεις επίπεδο! Μέχρι τότε με ενα reefplus θα εισαι κομπλέ! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι είναι το reefplus?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος ο Νικος αναφερεται σε τροφη για κοραλια
αν αποφασισεις για κοραλια θα χρειαστεις και ενα καλο φωτιστικο αλλα αυτο οταν ερθει η ωρα! |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω, εστω οτι θελω να φτιαξω ενα sump 30λιτρα(το επιπλο δεν εχει χωρο για μεγαλυτερο) για να βαλω εκει ενα εσωτερικο σκιμμερ για να μην εχω ολοκληρη γκουμουτσα να φαινεται...
οι σωληνες πως πρεπει να πανε χωρις να τρυπησω το ενυδρειο? μπορει να ξεκιναει απο πανω κοντα στην επιφανεια να πηγαινε στο σαμπ και μετα με αντλια πανω? υπαρχει καποιο κολπο για την "μηχανικη των ρευστων"? υπαρχει κανενα οικονομικο εσωτερικο σκιμμερ η δεν αξιζει τον κοπο? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου πρότεινα να φτιάξεις μια βάση για το ενυδρείο και μεσα εκει να βάλεις ενα κανονικό σαμπ!
30 λίτρα και στο ύψος θα ειμαι μη λειτουργικό! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι καταλαβαινω...
να ρωτησω επιπροσθετως κατι α. επιδη κλεινω στο να παρω το mce600 και ελεγα να καταργησω το φιλτρο αφου ολη τη δουλεια την κανει το συγκεκριμενο σκιμμερ.... αν κραταγα το φιλτρο μεσα θα μπορουσα να λαβω σφουγγαρια μπλε για την κατακρατηση βρωμιας και βραχο για βιολογια η δεν αξιζει? β. διαβασα καπου οτι πρεπει η κυκλοφορια στο θαλασσινο να ειναι καπου 20l/h για καθε λιτρο απο τη στιγμη που εγω εχω 300λιτρα γτ να εχω κυκλοφορια 16000l/h ? γ.ειναι καλο οι κυκλοφοριτες να ειναι συνεχομενοι ή διακοπτομενοι με προγραμμα οπως οι rw8? ευχαριστω πολυ για τις κατατοπιστικες πληροφοριες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα Σε δισκαδικο | kalmichalis | Δίσκοι | 19 | 13-06-14 12:50 |
Τσακωμοί σε δισκαδικο | giannisqq | Δίσκοι | 7 | 19-02-14 23:23 |
Δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 48 | 25-02-11 00:58 |