|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή σου μέρα |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχουν πεταχτεί και τα λέπια ??? επειδή στην Φώτο δεν φαίνεται φαίνονται τα λέπια να έχουν σηκωθεί ??
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα το πρηξιμο της κοιλιας(εσωτερικων οργανων)σε συνδυασμο με τις κοκκινιλες με κανει να σκεφτω το dropsy....
|
||||
|
||||
![]()
α γεια σου ...
και εμένα εκεί πήγαινε το μυαλό μου αλλά ?? είπα κάτσε να δούμε και τα λέπια !! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά, τελείωσε το θέμα δυστυχώς......
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας. Ομολογώ ότι ήταν κάπως...τρομακτικό το όλο γεγονός. Αν υπήρχε περίπτωση να το προλάβω και να διορθωθεί το θέμα αν έκανα κάτι νωρίτερα, τότε πήγε από δικό μου λάθος το ψαράκι. Οταν αρχισε να "παχαίνει", δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι κακό. Δεν έχει ξανατύχει να δώ και κάτι τέτοιο, και έλεγα ότι απλά τρώει πολύ (τώρα μη σκάσετε στα γέλια, αλλά "χοντρή κοιλιά=πολύ φαϊ"...μέχρι τώρα τουλάχιστο, για μένα!) Τα λέπια (που είπε ο lsourtzo) δεν είχαν σηκωθεί, και τα μάτια του δεν ήτανε πεταγμένα (σε σύγκριση και με το άλλο γλυφτάκι). Ομως ειδικά τις δυο τρεις τελευταίες μέρες, το φούσκωμα ήταν..... τεράστιο!! Ομως σε παρόμοια περίπτωση υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει ώστε προλάβω το "κακό" άλλη φορά? Οταν βλέπω να φουσκώνει κοιλίτσα να αρχίσω να τρέχω??? Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν ξερω απο τετοια αλλα καλο θα ηταν να προσεχεις να μην κολλησουν και τα αλλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το αλατι προκαλει απωλεια υγρων, οπότε βοηθαει στην μειωση του πρηξιματος.
Επισης λειτουργει και ως ελαφρυ αντιβιοτικό. Για τα ειδη που εχουν αλατι στο φυσικό τους περιβάλλον επιβαλλεται, για τα υπολοιπα χορηγηση αλατιου "προληπτικως" εξαρταται και απο αλλους παραγοντες. Αν πχ υπαρχουν φυτά, δεν θα τους αρεσει καθόλου, αν θελουμε να μειωσουμε την τοξικοτητα του No2 σε προβλημα φιλτρου τοτε βοηθαει κλπ. Καποιοι βαζουν αλατι σε μονιμη βάση με καλα αποτελεσματα. Απο την άλλη αν θεωρησουμε το αλατι "φαρμακο" τοτε η προληπτική χρηση φαρμακων γενικά δεν ενδεικνυται. Διαβασε και εδώ http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8221 28 βαθμους... τωρα πως μπηκε το smilie.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|