|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για να δούμε τι θα γίνει... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγκυος αποκλειεται να ειναι, εχουν πεταχτει και τα ματια του εξω βλεπω, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το απομονωσεις, και ισως να προχωρησεις σε ευθανασια, οτι και να ειναι μαλλον θα ειναι ανιατο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απομόνωση μήπως κινδυνεύουν τα άλλα ψαράκια? Αυτό το "μάλλον" υπάρχει ,λες, τρόπος να το εξακριβώσουμε μπας και αποφύγω να στείλω το ψαράκι άψαλτο? υ.γ. filoxenos.... ακούς ???????????????? σε αφορά μαλλον κι εσένα δυστυχώς |
|
||||
|
||||
![]()
Τον πέτυχα και σε άλλες στάσεις, μπας και βγάλει κάποιος συμπέρασμα για το τι συμβαίνει
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο την πρωτη φωτο κατι μου λεει οτι ο Σωτηρης θα διαγνωσει fish TB. Εσυ δεν ειχες προβλημα και με ενα γκουραμι, ή κανω λαθος?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Xριστέ μου !
Τα ψαράκι είναι χάλια είναι 100% άρρωστο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βοήθησέ με λίγο παρακαλώ... Μπορείς να καταλάβεις ,απ'ότι βλέπεις τουλάχιστο, τι μπορεί να έχει, αν μπορεί να κολλήσουν τα άλλα ψαράκια ή αν μπορώ να κάνω κάτι για θεραπεία? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1.Ποιος είναι ο Σωτήρης....μόνο τα nicknames σας ξέρω, 2.Τι είναι το fish TB,και 3.Δεν κάνεις λάθος για το γκουράμι (το οποίο πέθανε τελικά), αλλά ήταν σε άλλο ενυδρείο. Το γλυφτάκι είναι σε ένα 15ρι μόνο με γκαπάκια 2 kuhli και άλλο ένα ίδιο γλυφτάκι. Κανένα άλλο ψαράκι δεν παρουσιάζει κάτι (εμφανές τουλάχιστο) Καμιά διάγνωση???? Μια και απ'ότι κατάλαβα το μόνο που δεν παίζει, είναι...γεννητούρια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 05-02-06 στις 23:33 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|