|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα δεν ειναι ακριβως ετσι ρε φιλε..
δλδ πρεπει να ειμαστε κατασκευαστες φιλτρων ή κατι παρομοιο για να εχουμε αποψη? εδω εχουμε φαει τα νιατα μας ![]() Αν και πιστευω πως για μια ομαδα γκαπυ, το φιλτροκουτι θα ναι μια χαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, το να έχουμε άποψη σε κάτι που δεν το έχουμε εξετάσει ενδελεχώς και χωρίς καν τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι επικίνδυνο ρίσκο. Προσωπικά δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν, το να κρίνω την επιστημονική δουλιά μιας μεγάλης εταιρίας και μάλιστα αρνητικά χωρίς να έχω τις απαραίτητες αποδείξεις δεν είναι κι ό,τι καλύτερο, εσάς θα σας άρεσε να κρίνουν τη δουλιά σας άνθρωποι άσχετοι με το επαγγελμά σας μόνο και μόνο για να χουν άποψη και να την εκφράζουν σ ένα φόρουμ δημοσίως; Για σκέψου το.
|
||||
|
||||
![]()
θα με χαζεψεις βρε κωστα
![]() αντε ενταξει θα συμφωνησω για να σου κανω το χατηρι. δε μπορω αλλο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε συ μη τρελλαίνεσαι, είναι η άποψή μου. Πολλές φορές στη δουλιά μου έχει έρθει ένας ξεκάρφωτος και έκανε κριτική χωρίς το κατάλληλο υπόβαθρο, αυτό με πειράζει, αν δεν το έχετε βιώσει ίσως να μη το καταλαβαίνετε. Εγώ απλά προσπαθώ να πω ότι έχουμε μάθει παπαγαλία να λέμε στον καθένα πάρε εξωτερικό, ωραία σίγουρα το εξωτερικό θα είναι καλύτερα, αυτό μηδενίζει εντελώς το εσωτερικό; Πως λέμε δηλαδή ότι δεν κάνει το εσωτερικό και με τι κριτήρια; Είπε κανείς απ τη juwel ότι δεν κάνει για 8 ταίσματα ή δεν κάνει για χρυσόψαρα; Νομίζω ό καθένας ξέρει τι είναι λογικό ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί το φίλτρο κι αυτό έχουν προβλέψει στη juwel και στην κάθε εταιρία, αν πας και βάλεις 10 χρυσόψαρα σε 80 λίτρα το φίλτρο θα σου φταίξει;
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρακι αυτο παντως δεν κανει ουτε για 3 χρυσοψαρα, οχι για 10..
παντως δεν ειναι παπαγαλια... ολοι μας ειχαμε/εχουμε εσωτερικα φιλτρα και ξερουμε τα χαϊρια τους..φυσικα τα φιλτροκουτια της juwel ειναι αλλη υποθεση. ολα εχουν να κανουν με την ιχυθυοσυνθεση , δεν ειναι αυτο κανει , αυτο δεν κανει...καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. για το συγκεκριμενο με νορμαλ ιχθυοσυνθεση το φιλτρο ειναι οκ... αν θελω να το κανω χρυσοψαραδικο ομως , το φιλτρο θελει αλλαγη κι αυτο θα το πω εγω στους κατασκευαστες της juwel κι οχι αυτοι σε μενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που λες για την "κριτικη" το καταλαβαινω ως ενα βαθμο.
αλλα εδω μιλαμε για προιοντα. και μαλιστα προιοντα που πολλες φορες διαφημιζονται "παραπλανητικα" η εστω,εσφαλμενα. δεν μπορω να προτεινω το Α επειδη η εταιρια λεει Α ενω εγω εχω δει Β. θα πω οτι ειναι Α υπο προυποθεσεις. που τις προυποθεσεις ομως δεν τις αναφερει καν η εταιρια...πρεπει να κατσει μονος του καποιος να τις ψαξει,η να τις δει στην πραξη. εμπειρικα δηλαδη... ε τι κανουμε εδω μεσα? εμπειρια δεν μοιραζομαστε? εσυ ειχες μια εμπειρια εγω μια αλλη. τις αναφερουμε και οι δυο και αυτος που ανοιξε το θεμα αποφασιζει τι θα ακολουθησει ![]() αν θελει μια εταιρια να τη "σεβαστω" τοσο πολυ και να μην κανω κριτικη στα προιοντα της,θα πρεπει να φροντισει να ειναι σε ολα σωστη. να αναγραφει δηλαδη ξεκαθαρα τι ιχθυοφορτιση μπορει να αντιμετωπισει το φιλτρο,με ποσα ταισματα τη μερα και με τι ειδος τροφης κλπ. να αναγραφει επισης τι κινηση/ροη θα υπαρχει στο βυθο με βαση το μεγεθος του ενυδρειου,και τι αλλαγες χρειαζονται ωστε τα ψαρια μου να φτασουν και να ξεπερασουν το προσδοκιμο της ζωης τους. αλλιως ετσι αερα πατερα,ξερω κιεγω να πουλησω σμαρτ για μπουλντοζες. μπορει να ειναι τραβηγμενο το παραδειγμα αλλα ετσι ειναι. εδω ο αλλος πουλαγε ζεολιθο και ελεγε "τερμα οι αλλαγες στο ενυδρειο".μια φορα το μηνα και αν ![]() το ιδιο πραγμα ειναι στην ουσια. θα πρεπει δηλαδη να συμφωνησουμε και με αυτον,επειδη ειναι επαγγελματιας? |
|
|||
|
|||
![]()
η γυάλα δεν χάνει από πουθενά!
σήμερα την έβαλα μέσα γέμισα τελικά με χαλίκι 2-4mm ελπίζω να μην έχω θέμα με τα φυτά...!? έβαλα και αρκετές πέτρες λάβας (και λόγο μικρής χωρητικότητας φίλτρου..) μπόλι και μερικά φυτά από τον κύβο φίλτρο έβαλα το dophin f2000 έχει πολύ ροη το έχω κλείσει 1/4 μέσα έβαλα σφουγγάρι εν βαμβάκι και ελαφρόπετρα τελικά χώρεσε πολύ μέσα photo θα σας βάλω αύριο! σχετικά με τους κατοικους σκέφτομαι 1"κοπαδακι guppy 1 ζευγάρι γκουράμι η πάνε σε κοπάδι? η 3 ξίφοφόρους k γαριδούλες σε κάνα μηνα aπο αλγοφαγα ψαρια υπάρχει τίποτα να μένει μικρό και σε νερό βρύσης για να υπάρχει δραστηριότητα και στον βυθό k ότι καταφέρνουν με τις αλγες.. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα γκουράμι καλύτερα σε χαρεμι για να μοιράζεται η επιθετικοτητα του αρσενικου. Ένα θηλυκό θα το ταράξει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταχειρισμένο ενυδρείο και απορίες άσχετου | spocky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 01-11-16 16:35 |
μεταχειρισμένο ενυδρείο | viviane | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 26-03-08 19:48 |
Μεταχειρισμένο φίλτρο; | _antonis_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-07 16:22 |
Μεταχειρισμένο Φίλτρο | ΙΧΘΥΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 29-12-03 14:12 |