|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με την αλλαγη νερο που θα κανεις αλλαξε και το βαμβακι στο φιλτρο και παρακολουθησετο.
Αν το δεις να σου κανει το ιδιο καπου εχει ή χωμα ή κατι αλλο. Οι πετρες ή η αμμος. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην ωραία παρέα,
Η πρόοδος έχει ως εξής: 1. Το νερο καθάρισε τελικά με την προσθήκη δεύτερου φίλτρου. Παρ' όλες τις αλλαγές και το φιλτράρισμα με υλικά κλπ το (αρκετά παλιό) φλουβάλ δεν τα κατάφερνε μονο του/ Για να έχω και ενα δευτερο μπακαπ λοιπόν ειπα να πάρω ενα ακόμη εξωτερικό (eheim 250) και μετά απο λιγες ώρες το νερό εγινε κρύσταλλο. Ολα καλά. 2. Προστέθηκαν στον χώρο δύο ανουμπιες και μία ρίζα για διακόσμηση και εξτρα κρυψώνες (θα ακολουθήσουν φωτο) 3. Αλλαξα γνώμη για την ψαροσύνθεση: Τα 4 λαμπιντο που έχω θα πάνε σε φιλικό σπίτι σύντομα. Έβαλα λοιπόν ήδη 4 demasoni και σκέφτομαι τα εξής: Να βάλω 3-4 ακόμη demasoni ώστε να υπάρξει αρκετός πληθυσμός και επιπλεόν πιθανότητες ειρηνικής συμβίωσης? ή να βάλω ένα ακόμη χαρεμάκι από άλλο είδος? Αν επιλέξω την δεύτερη λύση, ποια είδη θα ήταν συμβατά σε άλλο ομως χρωματισμό ωστε να υπάρξει και αισθητικό ενδιαφέρον? Θα κάνω παρουσίαση του ενυδρείου αλλα πρωτα θελω να καταλήξω και να το ολοκληρώσω. τνχ Κώστας |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν άκουσες φυσικά την άποψη μου και έβαλες demasoni
![]() Ας συνεχίσω να λέω εγώ κι ότι θέλεις κρατάς. Tα demasoni σ' αυτό το ενυδρείο πρέπει να μείνουν μόνα τους με αρκετές κρυψώνες σε πέτρες και να αυξήσεις τον αριθμό τους σε 10-12 άτομα. Σε μικρότερο αριθμό θα έχεις απώλειες λόγω επιθετικότητας μεταξύ τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που καταλαβα ηταν οτι τα λαμπιντο μου δεν ταιριαζουν με τα demasoni και για αυτο φροντισα να τους βρω φιλικο σπιτι να τα δωσω.....
Δεν καταλαβα ποτε οτι προβλημα ειναι στο μεγεθος του ενυδρειου.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εσυ μπορει να το ειπες......εγω τι καταλαβα ειναι το θεμα...... ![]() Sent from my iPad using Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Οποτε ειμαστε σε μονοδρομο, θα παρω μερικα demasoni ακομη και θα εχω ενα μονο ειδος. Sent from my iPad using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CostasD : 14-12-16 στις 21:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ταιριαζουν.απλα θα πρεπει να εχεις 5 λαμπιντο και 10-12 ντεμασονι πραγμα δυσκολο στα λιτρα σου.γι αυτο θα κοιταξεις ή ενα ειδος ή δυο ειδη αλλα ενα απο αυτα δεν θα ειναι το ντεμασονι αφου παει κοπαδι και οχι χαρεμι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη αποπειρα με rc γαριδες... βήμα βήμα | dragonld | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 37 | 14-10-14 15:24 |
ΛΙΜΝΗ 12,500 λίτρα (Βήμα προς βήμα) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 286 | 27-03-14 11:21 |
Αρχή βήμα προς βήμα | kostas100 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 27-07-10 15:19 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |