|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που καταλαβα ηταν οτι τα λαμπιντο μου δεν ταιριαζουν με τα demasoni και για αυτο φροντισα να τους βρω φιλικο σπιτι να τα δωσω.....
Δεν καταλαβα ποτε οτι προβλημα ειναι στο μεγεθος του ενυδρειου.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εσυ μπορει να το ειπες......εγω τι καταλαβα ειναι το θεμα...... ![]() Sent from my iPad using Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Οποτε ειμαστε σε μονοδρομο, θα παρω μερικα demasoni ακομη και θα εχω ενα μονο ειδος. Sent from my iPad using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CostasD : 14-12-16 στις 21:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ταιριαζουν.απλα θα πρεπει να εχεις 5 λαμπιντο και 10-12 ντεμασονι πραγμα δυσκολο στα λιτρα σου.γι αυτο θα κοιταξεις ή ενα ειδος ή δυο ειδη αλλα ενα απο αυτα δεν θα ειναι το ντεμασονι αφου παει κοπαδι και οχι χαρεμι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη αποπειρα με rc γαριδες... βήμα βήμα | dragonld | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 37 | 14-10-14 15:24 |
ΛΙΜΝΗ 12,500 λίτρα (Βήμα προς βήμα) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 286 | 27-03-14 11:21 |
Αρχή βήμα προς βήμα | kostas100 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 27-07-10 15:19 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |