|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ φιλε tsantos!
Δασκαλε και αυτο στα πλαισια της εκπαιδευσης ειναι.Εμαθα κατι παραπανω(μακρυα απο ολους μας).Εγω εχασα χτες 10 χρονια απο την ζωη μου μεχρι να παω σπιτι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας! 2-3 callainos εχουν αρχισει να ξυνονται στην αμμο.Δηλαδη οταν κολυμπανε χαμηλα γυρνανε το σωμα τους ακουμπανε την αμμο και συνεχιζουν κανονικα.Αυτο δεν το εχω δει σε αλλα ψαρια.
Διαβασα και στο θεμα του Λαμπρου οτι μπορει να ειναι παρασιτο ή οριοθετηση της περιοχης.Να κανω κατι προληπτικα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Μπορεί να είναι απλά οριοθέτηση περιοχών. Σε ψάρια που έχουν αλλάξει προσφάτως περιβάλλον και έχουν ταλαιπωρηθεί υπάρχει περίπτωση να βρουν ευκαιρία να αναπτυχθούν εξωτερικά παράσιτα (σε σημεία που έχει φύγει η προστατευτική βλέννη). Σε σωστές συνθήκες το ξεπερνάνε εύκολα. Μια μικρή δόση αλάτι διεγείρει/αυξάνει την παραγωγή αυτής της βλέννης. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το αλατι ειναι αθωο,δεν χανω τιποτα να ριξω λιγο.Ποσο μου προτεινεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω να σου δώσω Stress Guard αν θέλεις
|
|
||||
|
||||
![]()
2-3γρ ανά λίτρο νερού πολύ καλά διαλυμένο.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Κωστα! Δεν το ξερω αυτο το προιον για σρες ειναι?
Ευχαριστω Κλεο! Με εναν προχειρο υπολογισμο θελω γυρω στο κιλο ετσι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |