|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω πολλές παρά-φουσκωμένες κοιλίτσες.
Πόσο ταΐζεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Πρωί-απόγευμα, είμαι λίγο μπόλικος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει ποιο ελαφρύ χέρι.
Καθιέρωσε μια ημέρα ... νηστεία. Πέτρες θα έβαζα περισσότερες. Egg crate για ψυχολογικούς λόγους θα έβαζα σε όλη την επιφάνεια. Σε αυτό τον συνδυασμό δε θα έβαζα τα elogantus. Φυτά έχουν καλύτερες ελπίδες αν μπουν στην αρχή. Τροφές τώρα. Τα elogantus θεωρούνται φυτοφάγα κυρίως, hongi/hara παμφάγα. Οπότε την omni με μέτρο και αραιότερα. Καλά το πας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το input.
Σχετικά με το τάισμα, θα παίξει μείωση και 1 μέρα την εβδομάδα νηστεία, το έχω παρακάνει λίγο, τις πρόσεξα κι εγώ τις κοιλιές στις τελευταίες φωτογραφίες ενώ επίσης βλέπω ότι δεν κάνουν σαν τρελά για τάισμα όπως κάνουν κανονικά οι αφρικάνες. Για τις πέτρες το λές μάλλον για λειτουργικούς λόγους, το σκέφτηκα κι εγώ και θα γίνει κάποια στιγμή, στην παρούσα είναι πολύ κομπλέ, έτσι όπως είναι οι πέτρες έχουν όλα τα ψάρια από μια τρύπα που μπαίνουν. Θα χρειαστούν όμως περισσότερες μάλλον στο μέλλον οπότε θα το δρομολογήσω. Για το egg crate είναι αργά πλέον, μη μου το θυμίζεις και αγχώνομαι ![]() Την Omni την δίνω κάθε 2 με 3 μέρες, όχι πιο πολύ και σε μικρές ποσότητες. Τα elongatus δεν θα τα έβαζες για λόγους υβριδισμού με τα Hara; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πρέπει να προσέξεις τις αναλογίες θηλυκών/αρσενικών ... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκε και 2ο φίλτρο, Dophin 1400 lt/h με λάμπα UV
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και πάνω που θα σε ρωτούσα αν είσαι καλυμμένος με το ένα φίλτρο
![]() Καλοδούλευτο και περιμένουμε εντυπώσεις!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tm - Malawi | _tm_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 24-10-14 12:26 |
malawi 200 lt | grkts | Malawi | 4 | 25-07-14 23:12 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |