|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και ευχαριστώ Κλεόβουλε.
Με συγχωρείς ξέχασα να σου γράψω, κανείς δεν μου τον πρότεινε, μόνος μου τα συνδύασα. Αυτό που λες έχεις δίκαιο, το συνειδητοποίησα αφού μπήκαν στην γυάλα αλλά θεωρώ ότι έχουν αρκετές διαφορές ώστε να μπορέσει να αποφευχθεί. Ο στόχος είναι αυτό που λες σε ό,τι αφορά τις ομάδες. ------------------------- Σε αυτές προστέθηκε και Chlorella Flakes της Seachem. ![]() Είναι κάποια άλλη που πρέπει να συμπληρώσω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 08-11-16 στις 08:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλές είναι όλες.
Τώρα που είναι μικρά βολεύουν και τα flakes αλλά εγώ προτιμώ πέλλετ που αργούν να διαλυθούν στο νερό και να χάσουν συστατικά και βρομίζουν λιγότερο. Θα πρόσθετα και NLS http://nlspectrum.co.uk/range |
|
|||
|
|||
![]()
Που τις βρίσκουμε αυτές;
------------------------- ¶σε τις βρήκα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 08-11-16 στις 09:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στην Αθήνα είχαν βρει στον Υδάτινο Κόσμο http://www.ydatinos-kosmos.gr/
και έχει (ακόμα?) ο Ιγνάτιος http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...fe-spectrum-93 |
|
|||
|
|||
![]()
Και βλέπω τις έχει και ο Ωκεανός στον Α.Δημήτριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Υδάτινος-Ωκεανός νομίζω είναι συνεργαζόμενοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στον υδάτινο κόσμο που τις είδατε τις τροφές της NLS?
Στο site τους δεν τις βλέπω. Ο Ιγνάτιος δεν εχει. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επίσης, από την περασμένη Τετάρτη τα ψαράκια, ενώ μέχρι τότε ήταν πολύ κοινωνικά, τώρα με το που δουν κίνηση στον χώρο εξαφανίζονται στις κρυψώνες. Αν σταθείς μπροστά στο ενυδρείο στη συνέχεια ένα ένα εμφανίζονται αλλά είναι πολύ επιφυλακτικά... |
|
||||
|
||||
![]()
Παραμέτρους ελέγχεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάθε μέρα!
Σε διάθεση τα ψαράκια είναι μια χαρά, απλά έγιναν φοβιτσιάρικα στην πορεία. Και τώρα που πλησίασα να πάρω δείγματα νερού μαζεύτηκαν. Όσο περνούσε η ώρα που ήμουν μπροστά σιγά-σιγά έβγαιναν έξω. Πιστεύω θα εγκλιματιστούν και θα κρύβονται λιγότερο απλώς στην αρχή ήταν πολύ κοινωνικά και μου άρεσε πολύ. Μετρήσεις όλες μηδενικές και Νιτρικά χαμηλά, μέχρι μεθαύριο που θα κάνω αλλαγή δεν θα ξεπερνούν τα 15ppm. Επίσης σιγά-σιγά λέω να αρχίσω να ανεβάζω Ph σταδιακά. edit: Τα mpanga προφανώς τις υπόλοιπες τροφές τις τρώνε κανονικά, την Munster δεν γουστάρουν και απλώς το έγραψα για να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο και αν κάποιος έχει κάποια παρατήρηση σχετικά με την συγκεκριμένη τροφή με τα ίδια ψαράκια είμαι όλος αυτιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι Ph έχεις και θέλεις να το ανεβάσεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tm - Malawi | _tm_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 24-10-14 12:26 |
malawi 200 lt | grkts | Malawi | 4 | 25-07-14 23:12 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |