Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Νότιος Αμερική > Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής

Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-11-16, 10:15
Λάμπρος.Τ Ο χρήστης Λάμπρος.Τ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Μοσχάτο
Προεπιλογή

Τα κλαδιά ωραία είναι και στην φύση σίγουρα δεν έχει μόνο ένα είδος. Απλά τα συγκεκριμένα βγάζουν μάτι ότι είναι ψιλοάσχετα (πχ οι κόμποι που έχουν πάνω τους) σε σχεση με τα υπόλοιπα...

Επίσης να πω ότι δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις λυσσάξει να το κάνεις πιο μαύρο το νερό ???
Σούπερ είναι όπως είναι τώρα !!! Πόσο πιο μαύρο δηλαδή ???

Εγώ στο έχω ξαναπεί αυτό που θα έκανα, θα ήταν να βάλω αρκετά φύλλα στο βυθό.

Αυτό και μόνο αυτό !!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-16, 10:44
Undertaker Ο χρήστης Undertaker δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: -
Προεπιλογή

Λάμπρο δεν είναι τόσο μαύρο το νερό όσο δείχνει στη φωτογραφία. Το κλείστρο της μηχανής που "παίζει" με μεγάλη ταχυτητα το δείχνει τον πολύ. Φύλλα εβαλα.μια φορά αλλά σε τρεις-τεσσερις μέρες γέμισαν α τρύπες και σε.μια.εβδομαδα δεν υπήρχε ούτε κοτσάνι μέσα σε εκτίθεσαι με τα άπειρα σκουπίδια και υπολείμματά τους που είχαν γεμίσει κάθε γωνιά της γυαλας. Δοκίμασα πάλι με δυο πλατανοφυλλα πριν μια.εβδομαδα και εγινε το ίδιο. Δεν το επιχειρώ ξανά. Κρίμα γιατί τα φύλλα στον βυθό δίνουν ένα απίστευτο αποτέλεσμα αν δεις φωτογραφια σε προηγούμενη σελίδα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-16, 11:25
Λάμπρος.Τ Ο χρήστης Λάμπρος.Τ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Μοσχάτο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Safarpn Εμφάνιση μηνυμάτων
Λάμπρο δεν είναι τόσο μαύρο το νερό όσο δείχνει στη φωτογραφία. Το κλείστρο της μηχανής που "παίζει" με μεγάλη ταχυτητα το δείχνει τον πολύ. Φύλλα εβαλα.μια φορά αλλά σε τρεις-τεσσερις μέρες γέμισαν α τρύπες και σε.μια.εβδομαδα δεν υπήρχε ούτε κοτσάνι μέσα σε εκτίθεσαι με τα άπειρα σκουπίδια και υπολείμματά τους που είχαν γεμίσει κάθε γωνιά της γυαλας. Δοκίμασα πάλι με δυο πλατανοφυλλα πριν μια.εβδομαδα και εγινε το ίδιο. Δεν το επιχειρώ ξανά. Κρίμα γιατί τα φύλλα στον βυθό δίνουν ένα απίστευτο αποτέλεσμα αν δεις φωτογραφια σε προηγούμενη σελίδα.
Πάνο, και στα άλλα ενυδρεία πως καταφέρνουν και έχουν μέσα φύλλα ? Δεν νομίζω να τα αλλάζουν κάθε λίγο.
Δεν το ψάχνεις λιγάκι ? Όντως δίνουν πολύ πιο ατμοσφαιρική νότα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-16, 11:50
Banned

Προεπιλογή

Έβαλα δύο πλατανοφυλλα σου λέω και ρην άλλη μέρα είχαν τουλάχιστον 20 τρύπες διαμέτρου 1-2 εκ. η καθε μια. Τη δουλειά την κάνει το Sturisoma ή οι L204...... αν ζουν ακόμα γιατί έχω να τα δω κάνα 6-7 μήνες. Πως αλλιώς γεμίζουν σε.μια.μερα τόσες τρύπεςες.και τα πλακωσες με κάνα Καλασνικοφ;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-16, 04:20
tsantos Ο χρήστης tsantos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ
Προεπιλογή

Πολυ ωραιο ειναι Πανο,πολυ ατμοσφαιρικο και τα severum κουκλια!!!
Ωραια τα φυλλα δε λεω αλλα πολυ βρωμια οταν λιωνουν,μπορει να στην κανει και το apple τη ζημια!εχω δει σε ποταμι ξερα φυλλα που οταν τα σηκωσα απ το νερο ηταν απ την κατω μερια γεματα physa snail που τα μασουλαγαν,μπορει και αυτα να κανουν την ιδια δουλεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-16, 09:11
Banned

Προεπιλογή

Λες ρε Αλέξανδρε; Έχω τρία μέσα. Θα τα βγάλω κάπου και θα ρίξω μέσα στο ενυδρείο κάνα φύλλο πάλι και ένα φύλλο εκει που θα εχω αυτά. Αν κάνουν αυτά τη ζημιά, θα φανεί και αν την κάνουν, έφυγαν δώρο σε κανα χομπίστα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-16, 18:26
tsantos Ο χρήστης tsantos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΚΕΡΚΥΡΑ
Προεπιλογή

Μπορει,θελουν πολυ φαει τα σκασμενα,δες ενα βιντεακι που ειχα τραβηξει ποιο παλια πως κατεβαζει τη φακη
https://www.youtube.com/watch?v=xxBobvddP2g
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές