|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλαβα αρκετά μηνύματα αυτές τις μερες και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όπως και για όσα διάβασα στο τελευταίο θέμα που είχα ανοίξει. Αυτά που είπατε τα έλαβα σοβαρά υπόψη μου, σκέφτηκα αρκετά πράγματα, τα ζύγισα και κατάλαβα ότι δεν αξίζει για ένα - δύο άτομα να χάσω όλα αυτά που προσφέρει το φόρουμ και φυσικά την καλή παρέα όλων και κάποιων από εσάς με τους οποίους έχω δεθεί λίγο παραπάνω από άλλους. Το φόρουμ ανήκει σε ολους μας. Δυστυχώς για κάποιους, θα συνεχίσω να τους χαλάσω την αισθητική με την παρουσία μου αλλά θα τους ζητήσω την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικοί σε όσα μου λένε και.μου καταλογίζουν κι αν θελήσουν ξανά τέτοιου είδους "παιχνιδάκια", να ξέρουν ότι θα τα παίξω διαφορετικά. Δεν είμαστε παιδάκια, έτσι δεν είναι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!
Δεν εγραψα στο θεμα που ανοιξες, γιατι περιμενα να γραψω εδω , στο επομενο update ![]() Αντε και φωτο επι του θεματος!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι λεει ο απο πανω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά μη σου έστελνα τύρφη αν δεν ξαναέγραφες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν εγω θα πω αυτό που ντρεπονται να πουν οι ..."άλλοι" .....!!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί ξαναγυρισες !!! Καλά δεν ήμασταν ??? Τωρα θα σε ξαναυποστούμε ??? Τέλος πάντων.......θα κάνω την καρδιά μου πετρα και θα σου ξαναμιλήσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι πραγματικοί φίλοι παντως είναι τον Τάκη. Του λες να σου στείλει ένα λίτρο τύρφη απο εκείνη που χρησιμοποιεί αυτός, σου απαντάει ότι θα σου στείλει 10 λίτρα γιατί είναι large τύπος και δε σηκώνει πολλές κουβέντες και τελικά σου στέλνει 100 λίτρα. Την άλλη φορά θα του ζητήσω 50¤.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση σήμερα και είπα να το γράψω. Με 24 ώρες επεξεργασία του νερού με την συγκεκριμένη τύρφη κηπουρικής που χρησιμοποιώ, φέρνω το ph από 8,2 στο 7,5. Λίγο κατέβαινε, ενώ αν και την άφησα στο βαρέλι και δύο 24ώρα, δε το κατέβαζε περισσότερο. Χθες έβαλα την τύρφη που βαζω πάντα στα φίλτρα και προσθεσα στο βαρέλι ένα δικτυ με alder cones. Μετά από 18 ώρες (και όχι 24) διαπίστωσα ότι και το νερό ήταν πολύ πιο σκούρο (....l'm gonna drink to that) και το ph έπεσε στο 6,5 ίσως και πιο κάτω. (....I'm gonna drink to that also). Το δίχτυ με τα alder cones λοιπόν, διαπίστωσα ότι κάνει τρομερή δουλειά στο βαρέλι σε λίγες ώρες μάλιστα και πολύ καλύτερη δουλειά απο το να ρίξεις τους κώνους μέσα στο ενυδρείο για black water ή πτώση του pH. κάθε φορά λοιπόν μέσα στο βαρέλι αλλαγής θα μπαίνει και αυτό το δίχτυ και τέλος το άγχος. Βάζοντάς το μόνο για 18 ώρες κάθε φορά δε, τη δουλειά τους θα την κάνουν για πολυυυυυυυ καιρό ακόμα .... Ο lingistis να ειναι καλά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |