|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιωργο.
Τι νεα φιλαρακι απο την ζωή του ρεεφ ; Απο μετρησεις πως ειμαστε; Εχουμε καμια γενικότερη εξέλιξη; Τι άμεσα σχέδια εχεις ; |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως σημερα βρηκα το νεο κλουνακι νεκρο
![]() ![]() τι να πω ηταν μια χαρα και ετρωγε κανονικα. αλλα δεν το σηκωσε το κλιμα... ειναι η πρωτη τοσο γρηγορη απωλεια που ειχα. 8 μερες μετα απο την εισαγωγη... η μονη απωλεια που ειχα ηρθε μετα απο 1,5 χρονο και τωρα μου φανηκε καπως... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν φταις εσυ μετα απο 8 μερες εισαγωγής του,μαλλον ειχε θεμα και ας έτρωγε! Καλη συνεχεια φιλαρακι,η ζωή στο reef συνεχίζεται! |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα Αλαν, εύχομαι να είναι και η τελευταία φίλε.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου γιωργο!
τι νέα έχουμε φιλαρακι μου? |
|
||||
|
||||
![]()
Αύριο θα κανω 50λιτρα αλλαγή νερού και ίσως βάλω και το νέο σαμπ.
Έχει κάποια κόψε ράψε με τα pvc αλλα εντάξει. Τώρα περιμένω καμιά αγγελία με φραγκακια από soft και lps για να στοκαρω σιγά σιγά . Οι ρεκορδεες που έχω πάνε μια χαρά και είναι από τα αγαπημένα μου. Θα πρέπει να κάνω και μετρήσεις σε όλα για να δω που ειμαι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι νέα έχουμε? άλλαξες το σαμπ τελικά? μετρησεις έκανες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |