|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που θα χρειαστω τωρα ειναι μια αντλια για τον ριακτορα της DD γιατι ο aqua medic εχει επισης αυριο θα μου στειλουν φραγκακια απο θεσσαλονικη 2 χρωματα καουλαστρεα και 2 μοντιπορες.τριτη θα εχω παραλαβη! ειμαι και στο ψαξιμο για yellow tank. και κανω και μια σκεψη το παλιο ενυδρειο που ειχα 60χ40χ45 να το κανω σαμπ,για να μεγαλωσω τα λιτρα και για να μπουν και οι ριακτορες.θα δουμε αυτο που εχω τωρα ειναι 50χ30χ45
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλως να τα δεχτείς φιλαρακι! αν δεις ότι δεν είναι ταλαιπωρία καν'το το σαμπ! τους ριακτορες μπορείς να τους εχεις και εκτός νερού παρά μόνο τις αντλίες τους μέσα οπως και τα κάνιστρα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίες αναβάθμισης !!!
Καλή συνέχεια περιμένουμε πολλά τώρα από το ενυδρείο σου ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() καλή συνέχεια αλαν! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα γιωργο!
ΤΙ νέα φιλαρακι? καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το παλιό ενυδρείο 60χ40χ45 εγινε σαμπ.
Επίσης πήρα ένα Φοξ έναν κλόουν και ένα που καθαρίζει τα άλλα Ψάρια δεν θυμάμαι ονομασία. Πήρα ¶νθρακα και αντιφοσφορο ψιλοκοκο και κάποια στιγμή θα βάλω σε λειτουργία τους ριακτορες. Τη ροζέ λάμπα πως τη βλέπετε; τη δουλεύω το βράδυ για τη χαετο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο μια από καλά είναι η λάμπα!
Αν και έχω την ιδέα ότι το καλύτερο αποτέλεσμα τα είδα με 6500κ τι ενυδρειό τουμπανο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |