|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισης εχω αφαίρεσει τα 2 απο τα 4 διαμέρισματα του για να μικρυνει και να χωραει στο ενυδρείο. Ασε που πια εχει άρχισει και στουμπονει μετα απο τοσο καιρο και έχει πέσει πολύ η ροη του. Δε νομίζω οτι ειναι εκεί το πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ισως να εχει και velvet που λεει ο μαβερικ.εκει στο κεφαλι που φαινεται χρυσο-καφε (αν εννοει αυτο o μαβερικ)...
για το ικ που λεω,βλεπω κατι στρογγυλα ασπρακια στο θωρακικο πτερυγιο και σε κανα δυο σημεια στην ακρη, στην καλυπτρα των βραγχιων. εκτος αν ειναι κιαυτα στο τζαμι και με μπερδευει. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ειμαι σίγουρος. Ειτε ick, ειτε velvet, μια αρχη με melafix χρειάζεται να γινει? Προτείνεις κατι αλλο? Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω την αληθεια δεν νομιζω πως θα τη γλυτωσει το ψαρι.
αλλα μπορει και να κανω λαθος. μια προσπαθεια δεν κανει κακο παντως. το μελαφιξ ισως να βοηθησει με το φινροτ,αλλα τα αλλα ειναι πιο σοβαρα προβληματα. δε θα κανει τιποτα σε αυτα. εγω θα εβαζα flagyl απο τωρα στην τροφη του,για να εκμεταλευτω το γεγονος οτι ακομα τρωει το ψαρι(καποια στιγμη θα σταματησει να τρωει). το μελαφιξ υποτιθεται πως δεν αντιδρα με αλλα φαρμακα,αλλα δεν ειμαι χημικος. περιμενε να σου πει ο kostas.g. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν θες ενημερώσε με γιατι είμαι αρχάριος Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 02-11-16 στις 12:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
Επιστρέφω δριμύτερος: Βοήθεια για μονομαχοενυδρείο φυτεμένο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-05-14 21:48 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |