|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάρι θα βάλεις,αφού κάνεις μετρήσεις και είσαι οκ!!Αυτός που θα σου δώσει μπόλι καλό είναι να μην έχεις περάσει ασθένειες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις βάλεις το μπόλι ,
ή βάζεις λίγα ψάρια και για καμιά εβδομάδα μετράς καθημερινά, ή βάζεις τροφή ή αμμωνία και περιμένεις να μηδενίσουν για να βάλεις ψάρια, συνήθως καμιά εβδομάδα μετά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
όπως στα είπε ο Τάκης. Αν βάλεις ψάρια (λίγα μετά το μπόλιασμα) τότε θα μετράς με υγρά τεστ καθημερινά ούτως ώστε να προχωράς σε αλλαγές νερού αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν μετά το μπόλιασμα βάλεις τροφή (σε ένα πουγγί από τούλι) ή αμμωνία, τότε μετράς κάθε 3 μέρες και σε περίπου 1 βδομάδα θα είσαι έτοιμος. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτές πως σας φαίνονται;
------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη repfar : 01-11-16 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για να σου πω την αλήθεια.....
θα ήθελα να βρεις μεγαλύτερες πέτρες.... και προσπάθησε να μην είναι όλες στρογγυλές (βότσαλα). Στο ξανα είπα έχετε απίστευτες μαύρες πέτρες ή γκρι. Βράχια όμως ...όχι βότσαλα. Βρες και θα με θυμηθείς. |
|
|||
|
|||
![]()
Καταλαβα, να ειναι και πιο αγριο.... Σας κρατάω ενήμερους , στέλνω σε λίγο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην δείχνεις τέτοιες πέτρες στο Λάμπρο.
Του ανάβουν όλα τα λαμπάκια. Σαν να μπλοκάρει ο εγκέφαλος στο αυτοκίνητο ένα πράγμα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τις "ντάνιασε" κιόλας ο Βασίλης και κόντεψε να μου ρθει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος με φυτά | Lightt | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 25-01-16 20:37 |
Ερωτήσεις-Απορίες πριν το ξεκίνημα του malawi!! | \/ag | Malawi | 7 | 22-03-11 15:46 |
Ξεκίνημα 450 Ltr Malawi | Maax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 09-05-09 07:30 |