|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη είναι από Σαντορίνη το παιδί... και εκεί έχει αρκετά κομμάτια όπως και στην Νίσυρο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι τοτε δεν βάζει καμια πέτρα από λάβα ;
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπορούσε σίγουρα, αλλά εγώ δεν θα το πρότεινα.Ο λόγος είναι ότι τις είχα πολύ καιρό και είδα αρκετά από τα "άσχημα" τους.
Πχ.. τρίβονται πολύ εύκολα και γεμίζει ο βυθός. Επίσης σε εμένα 2 ψάρια είχαν τραυματιστεί από τις γωνίες στις πέτρες. |
|
|||
|
|||
![]()
Πρεπει να ειναι στρογγυλεμένες ? Δυστυχώς λόγω καιρου δν μπορω να σας δειξω τις πετρες σημερα γιατι τις αφησα σε ενα φιλο κ κανει χαμό απο βροχή. Σήμερα παραγγειλα και το ενυδρείο. Τελικά αν και εχουμε έλλειψη χώρου μεγάλη, έπεισα την κοπέλα μου και παραγγείλαμε rehau 300...!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Καλορίζικο !!! Τα καλύτερα είναι μπροστά σου !!! όχι δεν χρειάζεται να είναι στρογγυλεμένες. Αρκεί να μην είναι πολύ αιχμηρές. |
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλα με τις πολυτιμες συμβουλές σας...
Επιτελους σε λιγες μέρες θα έχω το δικό μου ενυδρείο !!! Μπολι απο pet shop να μην πάρω ε ? Γτ μου ειπαν κανα 2 εδω να μου δωσουν είτε το σφουγγαράκι τους είτε να το στιψουμε και να παρω το νερο τους... |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι από pet shop, εκτός και είναι κολλητός σου.
Πάρε από κάποιο παιδί βαμβάκι όταν θα θέλει να το αλλάξει στήψτο μέσα στο δικό σου φίλτρο και γέμισε το φίλτρο με νερό από τον φίλο που θα σου δώσει και το βαμβάκι. Αν μπορει να σου δώσει και βιολογικό υλικό ακόμη καλύτερα. Το βαμβάκι που θα σου δώσει αφού το στήψεις μέσα στο δικό σου φίλτρο θα το βάλεις κανονικά μέσα στο φίλτρο σου για 4 - 5 μέρες. Όταν μετά από 3 -4 μέρες θα πάρεις μετρήσεις και δεις ότι εισαι οκ τότε βγάζεις το βαμβάκι και βάζεις καινούργιο. Όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι. Εδώ θα μαστε για ότι χρειαστεί. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος με φυτά | Lightt | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 25-01-16 20:37 |
Ερωτήσεις-Απορίες πριν το ξεκίνημα του malawi!! | \/ag | Malawi | 7 | 22-03-11 15:46 |
Ξεκίνημα 450 Ltr Malawi | Maax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 09-05-09 07:30 |