|
|
||||
|
||||
![]()
αμα τον βαλεις στο αναλογο ενυδρειο μπορει και να δεις κανα μπαμ μεσα σε κανα χρονο...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μισο λεπτακι γτ μαλλον δεν με καταλαβες...
Μπορει τόνισα αρχίσει να μεγαλωνει αν μπει σε καταλληλο ενυδρειο (καταλληλο μηκος) Τωρα τι μπορει να γινει με το μικρο δεν ξερω... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με τόσα forum για τα ψάρια σε ελλάδα και εξωτερικό εγώ γράφω μόνο εδώ.
¶ρα δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης φίλε Τάκη και δε σκέφτηκα οτι πουλάτε ενυδρεία. Το 60άρι το αγόρασα για το μόνο λόγο οτι είχα διαβάσει οτι το ελάχιστο είναι τα 40λίτρα. Τώρα θα κρατήσω αυτό που έχω για λίγο καιρό και αν δω οτι αναπτύσσεται το ψάρι(το εύχομαι),θα του αγοράσω ένα μεγαλύτερο και αυτό θα το έχω για δεύτερο. Ειλικρινα δεν περίμενα οτι θα αναπτυχθεί ξανά το ψάρι όπως γράφει ο Τάκης και ο Lth1. Είχα στο μυαλό μου οτι το νανισμό όπως στους ανθρώπους αλλά τελικά ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον διαβασες 40 λιτρα/ψαρι.. δεν σημαινει οτι μπαινει 1 σε 40λιτρο.
Παράθεση:
Μπορει να παρει 2 ποντους, 5 , 10 ..κανεις δεν μπορει να το εγγυηθει αυτο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση.Πόσες μέρες θα χρειαστεί να στρώσω το ενυδρείο;
Δεν έχω μπόλι και ρώτησα κάτι φίλους που έχουν ενυδρεία αλλά μένουν μακρυά για να μου στείλουν. Να ξεκινήσω ρίχνωντας τροφή? Έχω τη Sera goldy και αν ναι τι ποσότητα?Επίσης ποιό τέστ να αγοράσω για τις μετρήσεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξόγκωμα σε χρυσόψαρο | andreasp | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 30-03-16 12:53 |
Εξόγκωμα/όγκος | pavos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 23 | 01-06-15 20:51 |
εξόγκωμα???? | khpouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-01-08 23:38 |
Κόκκινο εξόγκωμα | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-10-05 18:55 |
Εξόγκωμα σε afra | nkarvounis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-01-05 23:47 |